satan

XXX.XXX.37.18
Zdravím lidičky, prosim vas neměl by jste někdo foto jak vypadá výtok u koz před porodem?Slyšela jsem že když má výtok tak do dvou dnů porodí.
Děkuji za fotečky.
satan

XXX.XXX.37.18
Ok tak Děkuji.A vám už kozy porodily všechny?
satan

XXX.XXX.37.18
Prosim vas a kolik vy jste měla prumerny počet kuzlat od jedne kozičky?
Děkuji.
satan

XXX.XXX.37.18
No ja mam jednu takovou dominantní a tu jsem musela odendat od stáda protože měla od čtvrtka a zatím nic, vemena má jako dva džbány, tak 4 litry tam má určitě né-li víc.Je to strašně dobrá dojnice po odstavu kůzlat měla 6litrů a ještě v říjnu dojila dva litry.Neporadil by jste někdo cca kdy bych měla očekávat porod?A vemena jí hlídam aby neměla tvrdé, Děkuji všem.
No tak uplne presne se neda rici ze ma tvrde ceciky... ale spis ze to vemeno je takove hmotne.. proste nalite... a v ten den kdy to vemeno jakoby je takle tuhe a muze jeste jakoby se zaruzovet a zalesknout tak v ten den vam s vyskokou prevdepodonosti porodi... nekdy se ale do tohoto stavu naleje az s porodem...
Satanka píše, že vemeno už má jako dva džbány, tak to je případ, kdy většinou v den porodu se napěchují už jen cecíky. A nechoďte na mne s barevným odstínem vemene. Je známo, že chlapi mají oproti ženským horší barvocit, tak v tomhle nemohu sloužit, už poroto, že moje kozy mají vemena hnědé, tak nevím jestli může hnědé vemeno zarůžovět