monalisa007

XXX.XXX.236.201
Dobrý den,
během dubna bych ráda koupila cca 10 jehniček, nejspíše romanovky a suffolk. Doporučil by mi někdo osvědčeného chovatele z Východních Čech, nejlépe z Královehradeckého kraje, který má zdravé stádo bez různých zavlečených nemocí?
Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Samozrejme, ja :) ale 10 jich mit urcite nebudu. v dubnu ale asi nikdo na prodej mit jeste nebude. leda rocky. uplne nejlepsi je nakupovat od znameho, jinak je to vzdyky risk. nemusi to byt vinou prodavajocoho ani kupujiciho. zvirata prijdou do jineho prostredi a tam na ne muze cekat cokoli. zacinate na zelene louce?
monalisa007

XXX.XXX.236.201
Tak ono by vůbec nevadilo mít menší skupinky od různých chovatelů, naopak Ten duben není až tak podstatný, samozřejmě pokud by byly ovečky narozeny déle, ráda si počkám. Na zelené louce úplně ne, dědeček posledních 12 let choval Berichony, (časem přibylo i pár romanovek) po jeho loňské smrti, kdy některé ovečky odešly stářím, některé se prodaly a 3 důchodkyně máme u nás na dožití, chci stádo opět rozšířit, či spíše úplně obnovit
Mohu se zeptat tedy, odkud jste a zda by alespoň nějaké jehničky byly časem k dispozici ?
monalisa007
napsal(a):
Dobrý den,
během dubna bych ráda koupila cca 10 jehniček, nejspíše romanovky a suffolk. Doporučil by mi někdo osvědčeného chovatele z Východních Čech, nejlépe z Královehradeckého kraje, který má zdravé stádo bez různých zavlečených nemocí?
Děkuji
Nejlepsi by bylo obratit se na p. Kovace kontakt na nej je na schoku... je to slechtitel... a po chovech jezdi... jinak ja mam zakladni ovecky / plemenne suffolky od p. Subrta ze Smrzova a spokojenost...
monalisa007
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji
Ozvěte se na tel.728 762 339. Chovám obě plemena. Nejste asi registrovaná, tak mě nešlo poslat vám sokromou zprávu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A mam po ksefte :(
Ale kdyby, tak Broumovsko. Cekam letos od 4 suffolek, ale dve z toho jsou prvnicky tak uvidime. Chci si nechat jednu pro sebe a zbytek bude na prodej. chovam taky zwartbles, taky 4 v ocekavani a tam bude na prodej vse. Krizenky vas asi nezajimaji pocitam. Jinak, kdyz je mozne, tak si sezente ovce od jednoho chovatele prave kvuli tomu ze pak kazda skupinka ma jinou odolnost, jsou zvykle na jine podminky a taky nejakou dobu trva, nez se ovce z ruznych mist zkamaradi :).