Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satan

10.3.2016 11:33
satan

XXX.XXX.37.18

Dobrý den, v nadpisu je napsano rolanka protoze se my zda ze vsech nejlepsi a nejzkusenejsi a potrebovala bych od ni poradit ale ne jen od ni i od ostatnich.Cetla jsem ve stare knize ze prvni tyden kdyz koza porodi tak mam kozu na noc oddojovat.Je to pravda?Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2016 12:35

Za prvé: nějak mi tam chybí "prosím", když žádám o cokoli - pomoc, radu.. natož pak někoho konkrétního (taky se dá použít soukromá korespondence, když chci oslovit konkrétní osobu). Výkřik "Roklanka poraďte" by mě osobně tak akorát vytočil (jasně, ale nejsem ona :)
Za druhé: tento dotaz přichází každou chvíli, takže na něj jistě najdete odpověď ve starších vláknech.

10.3.2016 13:20
profesor1

XXX.XXX.192.98

Do dnešního dne jsem žil v domění že JÁ jsem nejlepší, no co už
Ale odepíši teda jako jen obyčejný OSTATNÍ.

Ano je to pravda KDYŽ...
- je to dobrá dojka a kůzlata nestíhají, většinou když oddojujete první dny po porodu nic nepokazíte, můžete klidně i ráno, nebo odpoledne, nemusí to být večer... Večer se oddojuje spíše už při odrostlejších kůzlat. Postupně zjistíte že kůzlata stíhají a velice není co oddojovat. Stále tu čtete že si chovatelé oddojují první den mlezivo na zamrazení do zásoby, tak se toho nebojte nic nepokazíte. První dva dny vypít kozu do sucha nebudou stíhat ani čtyřčata.
Tož tak.
Není to sice rada od NEJ, ale snad jsem nepodal zavádějící info.
Nemáte zač.

(a z hipííísačky si nic nedělejte, už je celkem teplo a ona furt v čepici... :-P ).

10.3.2016 13:47

Profesor:
Ještě, že vás tu ti lidé mají
A díky za informace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík