Uživatel s deaktivovaným účtem

A byly to urcite klistata? Ne klostata?

Http://www.ifauna.cz/mdiskuse/foto/461ea639efda1.jpg
Kdyz jsme jsete za totace meli merina a strihali jsme je nuzkama rucne, tak jsem si myslel ze to jsou klistata.

Pohledal jsem ten Diffusil a koukam ze to je obyc repelent, s tim by nemel snad byt problem, vsak si proctete navod, letak k tomu asi nebude. Na klose Biomec injekcne. Je to savej hmyz a jestli je mate ve stade je to horsi jak ty klistata. Mrknete ovci na belmo jakou ma barvu.
http://gmptags.co.za/gmptagsimages/FAMACHA1.jpg.
Ale jestli to je kliste, tak ten repelent ucinkuje par hodin. Ja bych ty klistata neresil.

Jeeje, tak to netusim cim jsem vas vystrasil. Klistata u ovci neuhlidate ani u psu poradne nefugujou takovy ty pripravky co se kapnou mezi lopatky, na hrbet a nad prd_el. Zdrava ovce s klistatma poradi a holt je to nekdy smula kdyz chytne nco co ji polozi, tomu nijak nezabranite. Urcite se ale klistatum moc nelibi na kratoucky pastvine. za to milujou koprivy a kraje lesu, vysoky travy atd. Kdyz tohle omezite, nemusite se nicim stresovat.

To co cloveku, ale tezko tomu nejak zabranite krome prevence viz vyse.

Taky to davame, hlavne psum protoze jsou s nama doma. Stridame advantix s necim a je to k prdu.
napsal(a):
Jeeje, tak to netusim cim jsem vas vystrasil. Klistata u ovci neuhlidate ani u psu poradne nefugujou takovy ty pripravky co se kapnou mezi lopatky, na hrbet a nad prd_el. Zdrava ovce s klistatma poradi a holt je to nekdy smula kdyz chytne nco co ji polozi, tomu nijak nezabranite. Urcite se ale klistatum moc nelibi na kratoucky pastvine. za to milujou koprivy a kraje lesu, vysoky travy atd. Kdyz tohle omezite, nemusite se nicim stresovat.
Klíšťatama jste mě nevystrašil, to ne, u psa právě normálně diffusil používám, protože přesně jak to píšou jiní a vlastně i vy, moc obojky a ostatní nepomáhá (velký vlčak), takže neřeším tak silně prevenci, ale aź potom likvidaci.Spíš ten kloš, mě trochu vystrašil

Klíšťata jsem kocourovi vyndávala už v půlce února.