Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

OLDASZEMAN

1.4.2016 22:30
OLDASZEMAN

XXX.XXX.241.239

Dobry den,
Mam kamerunske ovce a zacalo se mi u nich rozsirovat to ze prichazeji z neznameho duvodu o srst a zacinaji byt hola v nekterych pripadech maji polovinu srsti pryc, semtam se podrbou.. Nevypozoroval jsem zadneho vnejsiho parazita a vsechny jsou odcervene... Vubec si nevim rady co by to mohlo zpusobovat..predem dekuji za rady a typy.

2.4.2016 11:26
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

OLDASZEMAN napsal(a):
Dobry den,
Mam kamerunske ovce a zacalo se mi u nich rozsirovat to ze prichazeji z neznameho duvodu o srst a zacinaji byt hola v nekterych pripadech maji polovinu srsti pryc, semtam se podrbou.. Nevypozoroval jsem zadneho vnejsiho parazita a vsechny jsou odcervene... Vubec si nevim rady co by to mohlo zpusobovat..predem dekuji za rady a typy.

Mění zimní srst za letní a drbou se, protože je to svědí. Máte-li ochočenou ovci a čas, vemte starý kartáč a vydrbejte ji, uvidíte, jak bude na vrcholu blaha Ale bacha, ať vám neupadnou ruce, jak začnete, nebudou mít dost. Používám něco mezi hřebenem a kartáčem na vlasy - má to čtyři řady tvrdých "hřebů". Naštěstí mám kamerunek jen pár kousků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík