Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sep

3.4.2016 18:10
sep

XXX.XXX.23.1

Dobrý den
zmetala mi koza ve čtvrtém měsíci.Už je to měsíc, mléko nemá.Chtěl jsem se zeptat jestli bude
v blízké době říjná, nebo až zase na podzim.
děkuji Josef.

3.4.2016 19:08
lilo

XXX.XXX.201.210

Mate ji s kozlem? pokud ano mohla by to jeste stihnout... hele a proc zmetala.

sep

3.4.2016 19:20
sep

XXX.XXX.23.1

To nevím, ale loni jsem ji musel při porodu pomáhat/na radu veterinářky do ní šáhnout a vytáhnout tři kůzlata./Kozla doma nemám.

3.4.2016 19:32
lilo

XXX.XXX.201.210

V tomhle smeru takove znalosti jeste nemam... takze doufam ze se ozve treba roklanka.. nebo nekdo jiny... kdo vii... ale v jarnim obdobi ty rije nejsou pry tak hlasite s takovymi projevy jako na podzim... takze nejsem jista jeslti to rozpoznate bez kozla.... bylo by dobre pokud jeste chcete mit letos kuzlata ackoliv na tu zimu si nemyslim ze to je uplne idealni protoze co si budem povidat nejlepe rostou kdyz je teplo, svetlo a zelene.. i mleka bude mene... a co se tyka dalsich kuzlat z rije na podzim tak ty asi nestihne... ale bude alespon trochu mlika pres zimu ale to je asi tak jedine pozitivum.. myslim ze to zmetani nesouvisi s predeslym prubehem porodu... to by nejspise ani nezabrezla... kdyz by tam doslo k nejakemu poskozeni.. jinak co se tyka kozy po zmetani mel jste ji udelat odber krve... aby jste vyloucil infekcni priciny...

sep

3.4.2016 19:44
sep

XXX.XXX.23.1

Díky, budu ji sledovat a uvidíme
Josef.

Přidejte reakci

Přidat smajlík