Z důvodu cesty za španělskými ovcemi nebudu od 10.4.2016 minimálně na 2 měsíce přítomen v ČR.
Bischof Vlastimil
Více zde: http://strihani-ovci.webnode.cz/.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tebe ty španělský ovce nějak chytly, maj jich tam vůbec ještě tolik na ostříhání? Vždyť ses zrovna od tama vrátil, né?
Ojtek zas rejpe a profesor spamuje , takže jinak pánové, kapitán jede nejen na zkušenou, a jde nás i reprezentovat
no, na tom něco je
napsal(a):
Ojtek zas rejpe a profesor spamuje , takže jinak pánové, kapitán jede nejen na zkušenou, a jde nás i reprezentovat
Presne, ten ojtek je poradnej, rejpal, ze by vecna dvojka za bischofem? :).
ojtek
napsal(a):
Tak co se teda děje? Chovatelé se mě ptají na tu asociaci, četli to ve zpravodaji.co jim mám říci? A že chovatelé si pozvou jiného stříhače, když budeš pryč je snad pochopitelné.udělal bys to samé.
S tím ze si chovatel pozve jiného střihače Já problém nemám... kontakty jim poskytuji velmi rád pokud mohu. Ta má reakce byla pokud si to nepochopil na, profesor1, ![]()
Tak je asi smůla že se ptají tebe - odpůrce... většina chovatelů nemusí mít strach že se jich, to dotkne,. Je spousta, neregistrovaných střihačů, jenž to budou dělat tak jak doteď.
Velice se omlouvám že nemám čas se tady rozepisovat a proto pokud někdo chce informace o stříhání ovcí nebo České asociaci střihačů ovcí ať píše dopisy nebo emaily či volá na můj telefon případně i pana Bařiny +420 737 173 324
-.