Z důvodu cesty za španělskými ovcemi nebudu od 10.4.2016 minimálně na 2 měsíce přítomen v ČR.
Bischof Vlastimil
Více zde: http://strihani-ovci.webnode.cz/.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tebe ty španělský ovce nějak chytly, maj jich tam vůbec ještě tolik na ostříhání? Vždyť ses zrovna od tama vrátil, né?

Ojtek zas rejpe a profesor spamuje , takže jinak pánové, kapitán jede nejen na zkušenou, a jde nás i reprezentovat

no, na tom něco je

napsal(a):
Ojtek zas rejpe a profesor spamuje , takže jinak pánové, kapitán jede nejen na zkušenou, a jde nás i reprezentovat
Presne, ten ojtek je poradnej, rejpal, ze by vecna dvojka za bischofem? :).
ojtek
napsal(a):
Tak co se teda děje? Chovatelé se mě ptají na tu asociaci, četli to ve zpravodaji.co jim mám říci? A že chovatelé si pozvou jiného stříhače, když budeš pryč je snad pochopitelné.udělal bys to samé.
S tím ze si chovatel pozve jiného střihače Já problém nemám... kontakty jim poskytuji velmi rád pokud mohu. Ta má reakce byla pokud si to nepochopil na, profesor1,
Tak je asi smůla že se ptají tebe - odpůrce... většina chovatelů nemusí mít strach že se jich, to dotkne,. Je spousta, neregistrovaných střihačů, jenž to budou dělat tak jak doteď.
Velice se omlouvám že nemám čas se tady rozepisovat a proto pokud někdo chce informace o stříhání ovcí nebo České asociaci střihačů ovcí ať píše dopisy nebo emaily či volá na můj telefon případně i pana Bařiny +420 737 173 324
-.