První čtyři dny chodí normálně i když je to takový lenoch, vždy se napije a odpočívá, ale mámu na pastvě následuje před 3 dny začalo kulhat. Nohu jsem důkladně prohlédl a nic zvláštního neshledal. Spíš si myslím, že si ji někam strčilo a teď ho bolí. Jen se chci zeptat : mohlo by se i jednat o nějakou nemoc u takhle malého jehněte? Beránek měl 6 kg (asi největší co jsem kdy měl), porod proběhl lehce, ani jsem ho neviděl.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mohla ho jen nejaka ovce nebo i mama prislapnout. "Kopejtka" maj mladaci takovy mekky. jestli nema nohy krivy nebo mu nesmrdi meziprsti, tak bych tomu par dni dal, pozorovat.
Nohy jsou rovný, paznechtíky i mezi OK. Jak jsem psal, byl to takovej velkej kolohnát, tak mě napadlo jestli mu při vývoji něco třeba nechybí. Trochu se mi zdá jak spěchá za mámou, že se mu tak nějak motají všechny nohy, ale možná se mi to jen zdá, má je takové moc dlouhé, po narození byl vyšší než jiné 10ti denní jehně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeden chovatel daňků kam se chodime starat o myslivecke bazanty (je taky myslivec ale vecne v práci) měl kamerunské kozy a když měl 1.kůzle taky začalo po pár dnech po narození kulhat, měl trošku nateklý "kopítka" ze spodu tak sme mu je začali mazat mastičkou na odřeniny, modřiny..atd. A aby se mu hned nerozpatlala po zemi zasypali jsme je trochu sypkým framikoinem po cca měsíci začal chodit normálně( mazali jsme mu je každý den).