Zpracování skopových střev

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ani2

9.4.2016 22:09
Ani2

XXX.XXX.97.126

Dobrý den, včera jsme zabili středně starého berana a chceme z něho udělat klobásy a chceme použít na to jeho střeva, nechceme kupované, bohužel nevíme nevíme jak zpracovat aby byly OK. Poradíte prosím někdo?

PetrT152

9.4.2016 22:13
PetrT152

XXX.XXX.89.231

Ani2 napsal(a):
Dobrý den, včera jsme zabili středně starého berana a chceme z něho udělat klobásy a chceme použít na to jeho střeva, nechceme kupované, bohužel nevíme nevíme jak zpracovat aby byly OK. Poradíte prosím někdo?

Jak u prasete... vypláchnou několikrát dokola a pak budou OK také to tak dělám...

10.4.2016 08:26
profesor1

XXX.XXX.192.98

Ještě by to asi na klobáse chtělo pomocí dvou dřívek odstranit sliznici. Budou průhlednější a líp se bude do nich kouset

10.4.2016 08:40
lilo

XXX.XXX.201.210

Presne jak pise profa... je videt ze je znalec... sliznici odrbat... pro uchovani zasolit a supnout do lednice... v pripade dalsiho pouziti vyndat ze soli a vymocit v ciste vode...

4x4~

14.4.2016 15:49
4x4~

XXX.XXX.111.44

My sme to robili na kuchynskom prkenku, alebo doske na valkanie cesta po viacnasobnom oplachu z oboch stran(hlavne vnutornej) sa spakom noza ktory nie je tak ostrí sa oskrabovala sliznica.Ale to drievko namiesto noza je asi lepsie mensia pravdepodobnost ze sa budu trhat alebo deravit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík