matylda87

XXX.XXX.43.129
Dobrý den, pořídili jsme si jehně na likvidaci trávy a na podzim na maso. Vím, že by měli být alespoň 2 aby jim nebylo smutno. Máme 4 psy tak sem si říkala že jí třeba smutno nebude a že se skamarádí. No a teď máme opačný problém, skamarádila se se psy až moc, bez nich nedá ani ránu a celý dny je s nimi zalezlá - takže ani nežere. Mám strach aby jí to neublížilo, že nežere. Pořizovat druhou asi taky nemá smysl protože by to asi dopadlo stejně :( Nemáte někdo zkušenost?
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Psi jí nevynahradí dalšího člena stejného druhu a že nežere může znamenat jiný zdravotní problém než to že je zalezlá se psy, jestli má hlad bude žrát, to mi věřte že, ale jestli si za celý den nedloubne ani do sena, trávy, znamená jiný, vážnější problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jen jestli nezere psi granule, to nejspis zacala transformace na psa. Bacha az ji budete chytat aby vas nepokousala.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
napsal(a):
Jen jestli nezere psi granule, to nejspis zacala transformace na psa. Bacha az ji budete chytat aby vas nepokousala.
Aby neměla ještě vzteklinu
matylda87

XXX.XXX.43.129
To né, že by nežrala vůbec. Když vyleze ven tak hned žere, ale jen pokud jsou s ní psi...bez nich ani ránu. Dobrý na tom je, že když ji chci večer zavřít tak zavolám na psa a přiběhne i ovce :) Večer v chlívě žere seno normálně, takže snad žádný zdravotní problém nemá.

Snad.

Kupte si radsi sekacku, tohle je akorat trapeni zvirete. Trapte se s tou sekackou sama.
matylda87

XXX.XXX.43.129
napsal(a):
Kupte si radsi sekacku, tohle je akorat trapeni zvirete. Trapte se s tou sekackou sama.
Tak na takovýhle řeči fakt nejsem zvědavá. Já ji trápím? Mám ji snad někde zavřenou bez vody a bez žrádla? Snažím se to řešit a nakašlu na to. Tak jakýpak trápení!
Hrubáček008

XXX.XXX.89.231
matylda87
napsal(a):
Tak na takovýhle řeči fakt nejsem zvědavá. Já ji trápím? Mám ji snad někde zavřenou bez vody a bez žrádla? Snažím se to řešit a nakašlu na to. Tak jakýpak trápení!
Ano ovce je stádové zvíře... kupte další ovci nebo sekačku z mountfieldu... určitě uděláte lépe.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Pořiďte jí kamarádku/kamaráda, musí jí být fakt smutno když se spřáhla se psy, jen teda nevím jak jí potom budete moc zabít, já takhle bokem odchovávala osiřelého berana, ujal se ho pes a i když povyrostl a byl s ovcemi, někdy přišel a se psem začal blbnou, hrát si, leželi spolu na dece a tak, ho zabít prostě nešlo, ach to jsem měkota