Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak potom asi kozy dojeny i kozy ostatni, jestli to umoznuje vic polozek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak pozor kde co na netu pisete....) jestli nejste v KU kde by se sledoval nejakej nadoj atd a dojite ji pro tu kapku pro sebe nebo pro cunika, tak asi nema vyznam mit ji ve staji dojenych.
Dobrý den. Mám dotaz vyplnuju registraci hospodářství a mám dilema jestli zaškrtnout jenom ovce systém chovu ostatní(případně dojeny ) a nebo jestli zaškrtnout i prasata, kozy dojné, kozy ostatni. Chtěl bych si teď pořídit ovce a kozy a právníci(vietnamskou) až za rok tak jestli nějak vadí když to budu mit zaskrtle už teď.
Za odpovědi předem děkuji.
Pet123
napsal(a):
Dobrý den. Mám dotaz vyplnuju registraci hospodářství a mám dilema jestli zaškrtnout jenom ovce systém chovu ostatní(případně dojeny ) a nebo jestli zaškrtnout i prasata, kozy dojné, kozy ostatni. Chtěl bych si teď pořídit ovce a kozy a právníci(vietnamskou) až za rok tak jestli nějak vadí když to budu mit zaskrtle už teď.
Za odpovědi předem děkuji.
Dobrý den,
jedno prase na osobu být registrované nemusí, ale jak chcete, klidně si to tam zaškrtnout můžete ničemu to nevadí, akorát Vám přijde registr. Mám taky zaškrtnuto víc a zatím jsou jen ovce a kozy
Alfonzajz
napsal(a):
Dobrý den,
jedno prase na osobu být registrované nemusí, ale jak chcete, klidně si to tam zaškrtnout můžete ničemu to nevadí, akorát Vám přijde registr. Mám taky zaškrtnuto víc a zatím jsou jen ovce a kozy
Jedno ne, ale jelikož kolega píše o pořízení prasnice, předpokládám, že bude odchovávat i selata A to už je víc jak jedno prasátko...
Ale teď jste mi nasadili brouka do hlavy s těma kozama - já počítala s tím, že budu dojit (jen pro sebe a rodinu) a tak jsem automaticky zaškrtla "systém chovu dojený". Chápu to dobře, žejsem to teda zaškrtla blbě?
xchipsy
napsal(a):
Jedno ne, ale jelikož kolega píše o pořízení prasnice, předpokládám, že bude odchovávat i selata A to už je víc jak jedno prasátko...
Ale teď jste mi nasadili brouka do hlavy s těma kozama - já počítala s tím, že budu dojit (jen pro sebe a rodinu) a tak jsem automaticky zaškrtla "systém chovu dojený". Chápu to dobře, žejsem to teda zaškrtla blbě?
To nenapsal, může jí mít jen jako mazlíčka :)
No nevim...ale myslím že to nějak nikdo hrotit nebude, ale mužete si zavolat oni Vám řeknou.
Dobrý den, ať nezakládám nové vlákno.
Registrovala jsem nové hospodářství chovatele, přišel mi registrační lístek provozovny s pokyny - zaregistrovat do 15 dnů na SZIF. Učinila jsem, ale teď na to koukám, při zaevidování umístění objektu na SZIF mi tam doplnili IČ, přestože jsem ho do žádosti neuvedla. Když jsem jim zpátky volala, tak mi dotyčný pracovník řekl, že oni s tím nic, že to tam automaticky naskakuje, pokud je ke jménu přiřazeno IČ, jakéhokoliv oboru. Ale já tohle - kozu pro domácnost - nechci na podnikání, ani nikde mít s IČ spojenou. Na to už mi odpovědět neuměl. Opravdu to ničemu nevadí a je to jenom statistický údaj?
Přece to, že si koupím registrovanou kozu s POP, respektuju zákon a zaregistruju hospodářství snad neznamená automaticky, že s tím chci podnikat?