paz_nec45

XXX.XXX.89.231
Dobrý den lze použít tyto zahrasdnické nůžky na ostrříhání paznechtů? Mám je doma a tak bych to chtěl zkusit
http://www.zbozi.cz/vyrobek/winland-3171-160/fotogalerie/.
paz_nec45

XXX.XXX.89.231
A nebo jak je stříháte Vy mám letos ovce poprvé.
paz_nec45

XXX.XXX.89.231
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lilo, napadla mě úplně ta samá odpověď...
Tenhle typ nůžek jsem viděla v zahraničních videích o úpravách paznehtů taky používat.
Ale jestli se bavíme přímo o těch z odkazu, tak ty asi vydržej tak jedno zvíře.
Musíte mít něco s kvalitním břitem - nevyhnete se stříhání hlíny a kamínků, tedy se nekvalitní nástroje velmi rychle otupí..
Ja vim ze jsem nepomohla... a vas dotaz tak jak je postavenej mi proste prisel infantilni... kvalitni nuzky tohoto typu ano... tyhle mi od pohledu pripadaji jako sunt... ale muzu se mylit... minule me prekvapila znama kdyz jsem ji zastrihovala kopyta - u kozeny a ja si pochvalovala jak jeji nuzky pekne strihaji... ze mam fiskarsky a ze tak ostry jsem je nemela ani jako nove... tak mi povida ze je ma z Lidlu... tak si pak vyberte...
No právě...tak si vyberte... Ono o ostrost jde, ale hlavní je, aby se břity při střihu od sebe neodklonily. Někdy stačí utáhnout středový šroub a stříhají perfektně. Taky je dobré stříhat "kopyta" když jsou zvlhčená - rosou, deštěm, sněhem... a jsou měkčí. Nožem se to pak doladí a je to.
Teď jdu zjistit co přesně znamená slovo infantilní. Zdá se mě to nedostatečné ohodnocení dotazu!
infantilni znamena detinske... a presne tak jsem dotaz komentovala... pripomel mi prave to jak se deti ve skolce dotazuji panich ucitelek... takovym tim libim protazenym tooonem... to je asociace... co? nuzky musej drzet... a pruzina je dost nebezpecna... zvlast kdyz se skripnete a jeste se vam do toho ty nuzky zaviraj pojistkou... to uz se mi take stalo...