Uživatel s deaktivovaným účtem

moonika
napsal(a):
Ahojte nemáte niekto doma Rumín od Mikropu? Neodfotili by ste prosím niekto zloženie? Neviem ho nikde nájsť.Môže sa to dávať aj v práškovej forme pridaním do krmiva? Ďakujem.
O co ti tam přesně jde? nějaké makro a mikro prvky máš tady na 3. stránce
http://www.mikrop.cz/Portals/0/produkty/Skot-katalog-6xA4_web.pdf.
Zdravím, mám otázku na veterináře/chemika, mám doma rumin, který je prošlý, ale jinak OK, dobře skladovaný. Je mi jasné, že na nějaké akutní stavy to není, ale je mi líto ho vyhodit, tak mě napadlo, že ho přidám do krmení k mačkanému ovsu preventivně na podporu trávení slabších kusů. Nerada bych jim ale uškodila, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to nevadí, jestli se časem ztrácí jen učinnost? Nevytvoří se něco škodlivého? Předem díky za odpovědi
Uživatel s deaktivovaným účtem

tyna2
napsal(a):
Zdravím, mám otázku na veterináře/chemika, mám doma rumin, který je prošlý, ale jinak OK, dobře skladovaný. Je mi jasné, že na nějaké akutní stavy to není, ale je mi líto ho vyhodit, tak mě napadlo, že ho přidám do krmení k mačkanému ovsu preventivně na podporu trávení slabších kusů. Nerada bych jim ale uškodila, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to nevadí, jestli se časem ztrácí jen učinnost? Nevytvoří se něco škodlivého? Předem díky za odpovědi
Nemělo by. Maximálně to nebude fungovat. Expiraci si hlídám hlavně u tekutých přípravků a těch, které obsahují tuk.