Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2016 23:49
moonika

XXX.XXX.225.33

Ahojte nemáte niekto doma Rumín od Mikropu? Neodfotili by ste prosím niekto zloženie? Neviem ho nikde nájsť.Môže sa to dávať aj v práškovej forme pridaním do krmiva? Ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2016 13:08

moonika napsal(a):
Ahojte nemáte niekto doma Rumín od Mikropu? Neodfotili by ste prosím niekto zloženie? Neviem ho nikde nájsť.Môže sa to dávať aj v práškovej forme pridaním do krmiva? Ďakujem.

O co ti tam přesně jde? nějaké makro a mikro prvky máš tady na 3. stránce
http://www.mikrop.cz/Portals/0/produkty/Skot-katalog-6xA4_web.pdf.

24.7.2016 13:30
moonika

XXX.XXX.176.246

Diky moc, ja som to nevedela nájsť. Chcem len porovnať zloženie v porovnaní s prodigestanom, lebo idem objednávať nejaké iné veci a na tom eshope prodigestan nemajú, tak kukám na Rumin, či vziať miesto neho.

10.4.2022 09:57
tyna2

XXX.XXX.228.9

Zdravím, mám otázku na veterináře/chemika, mám doma rumin, který je prošlý, ale jinak OK, dobře skladovaný. Je mi jasné, že na nějaké akutní stavy to není, ale je mi líto ho vyhodit, tak mě napadlo, že ho přidám do krmení k mačkanému ovsu preventivně na podporu trávení slabších kusů. Nerada bych jim ale uškodila, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to nevadí, jestli se časem ztrácí jen učinnost? Nevytvoří se něco škodlivého? Předem díky za odpovědi

10.4.2022 10:09

tyna2 napsal(a):
Zdravím, mám otázku na veterináře/chemika, mám doma rumin, který je prošlý, ale jinak OK, dobře skladovaný. Je mi jasné, že na nějaké akutní stavy to není, ale je mi líto ho vyhodit, tak mě napadlo, že ho přidám do krmení k mačkanému ovsu preventivně na podporu trávení slabších kusů. Nerada bych jim ale uškodila, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to nevadí, jestli se časem ztrácí jen učinnost? Nevytvoří se něco škodlivého? Předem díky za odpovědi

Nemělo by. Maximálně to nebude fungovat. Expiraci si hlídám hlavně u tekutých přípravků a těch, které obsahují tuk.

Přidejte reakci

Přidat smajlík