Uživatel s deaktivovaným účtem

Nějak se mi to vykouřilo z hlavy a google moc nepomáhá, ale do kdy musím mít na hospodářství ovce a kozy na které beru dotace na VDJ? Nějaká půlka září to je? A jak že to je s pasením? To je taky nějaké datum do kdy je mám mít na pastvě případně do kdy mám mít dosekané nedopasky?
§ 31
Podpora na chov bahnice nebo na chov kozy
(1)
Žadatelem o poskytnutí podpory na chov bahnice nebo na chov kozy je žadatel podle § 2,
který nejméně od 15. května do 11. září příslušného kalendářního roku chová a pase bahnice, popřípadě kozy, na trvalých travních porostech nebo na travních porostech na orné půdě
evidované v evidenci využití půdy na hospodářství registrovaném v ústřední evidenci podle plemenářského zákona.
Teď nevím jestli nebyla nějaká změna termínudo 30.září. A nedopasky musí být posečeny do 30 dnů od ukončení pastvy na konkrétním p-bloku.
Ale stopro info to není, protože pasu podstatně déle a na svažitosti větší než 10°.
Jen pro zajimavos že evidence se má psát DENNĚ! jak se to tu myslím nedávno řešilo -
... Žadatel o poskytnutí podpory na chov bahnice nebo na chov kozy vede v období stanoveném
v odstavci 1 denně a po dobu 5 let uchovává záznam o pastvě obsahující informace, ze kterých vyplývá - čísla bahnic-koz + čísla půdního bloku kde právě pase atd.

Perfektní profesore dík.
Taky pasu na takových svažitostech, protože cokoliv bylo dobře přístupné traktorem si obhospodařuje místní JZD a to co nikdo nechtěl zarostlo bordelem a čekalo na mě :).

Takovy cviky pro par korun... :).

Dotace bych zakázal na vše, je to jen zlodějina pro pár vyvolených!Ti ostaní sbírají jen drobky někdy i ty né.

profesor1
napsal(a):
Já bych zakázal věcí!
Ale to je jen má představa, možná blbá ale pro všshcny spravedlivá.

profesor1
napsal(a):
Už někdy byla pro všechny spravedlivost?
No prý božská spravedlnost.

profesor1
napsal(a):
Ta teprve bude, já se ptal kdy nějaká už byla ?
Nemám tucha.

Vy co SAPSujete, jak je to s nedopaskama, kolik cm nesmí přesáhnout? A od jaké svažitosti se nemusí sekat?

10° je ale strašně málo, dle LPISu mám vše kolem 15° jen jediná zrovna malinkatá pastvinka má jen 8°.
Díky!