Ceny podílových AN koz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jana321

25.8.2016 11:57
Jana321

XXX.XXX.92.45

Dobrý den. Jak se dívate na ceny podílovek? 75% AN za 4 tisíce. Nezdá se Vám, že ta doba už skončila, kdy se lidi za podílovky rvali? Nemyslím tím podílovky s PoP.

25.8.2016 13:11
roklanka

XXX.XXX.45.188

Každej zkouší prodat za co nejvíc, tak proč ne, pokud nenajde kupce, tak půjde s cenou dolů.

25.8.2016 17:16
kastef

XXX.XXX.138.131

No, ono za tu cenu to nikdo nekoupí-nehnou se i inzeráty, kde je poloviční cena.Ty doby, kdy stála 50%AN 5000kč už sou jaksi mimo.Akorát na Slovensku-koukněte se na Bazos.sk, tam se všelijaké podílovky i všelijakého vzhledu, dokonce i kozlíci třebas, prodávají za hrozné ceny.Nebo 1OO%AN/možná/ neregistrované kozle/kozel/ 45OO v přepočtu.
Za plemenné zvíře, to je něco jiného, to člověk zaplatí rád, ale nějaké pokřížené kozy...to by měla být nějaká běžná cena.Ale jak se píše v příspěvku nad.-když to někdo koupí...a když ne jde cena dolů.

25.8.2016 18:22
moonika

XXX.XXX.202.60

Ak je to dobrá dojka tak prečo nie...A nemusí byť ani podielovka ale obyčajná "dedinská zmes".Podľa mňa sa obyčajné kríženky predávajú prilacno(Dojky).

25.8.2016 19:17
lilo

XXX.XXX.201.210

Ja mam spis pocit ze je ten trh trosku presycenej bazmekama od lidi co to nechcou spapat... a tak ty ceny letej dolu... loni jsem 75 kuzle po vyborne dojce prodala za 3,5 letos se nikdo neozval ze by cokoli chtel... a kdyz vyhodim inzerat tak je za dva dny na 10. strance...
letos mi sla vetsina kuzlat pod kudlu. Radejc to snim nez prodat pod cenu...

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2016 21:04

Lilo: naprosty souhlas. S Mastnackem jsme se shodli, ze uz je tolik ovci a koz, ze uz se skoro neprodavaj. Rozumim, ze jsou chovatele, co maj stale zakazniky. Ti, co prodavaji kvalitni chovny material, nebo ti, co maji sit zakazniku na jatecna zvirata. Ale ti ostatni jsou mezi par tisici, co nabizej krizence, kterych je vsude plno a proto ikdyz se nejaky kus povede, neni jiste, ze nepujde do klobas.. A obcas je to skoda. Ale takova je proste doba. A jiste je to jine i misto od mista..uvidim, jak to bude, az budu v KU, zda cistokrevni, ale drazsi, pujdou na odbyt lip..

25.8.2016 21:23
moonika

XXX.XXX.202.60

Ja myslím že o fakt kvalitné zvieratá je stále záujem(nemyslím len s POP ale aj dobré dojky kríženky alebo ich dcéry), ale tie sa až tak neinzerujú. Raz som videla inzerát, predávali prvničku po odstave 3litrovku, pekná koza, obyčajná kríženka všeličoho, myslím že to bolo za vyše 3000korún(po vašom), volala som tam pár hodín po tom ako inzerát vyšiel a už bola zajednaná.

26.8.2016 11:33
moonika

XXX.XXX.202.60

Ale toto už je moc, tá cena :D https://zvierata.bazos.sk/inzerat/64500195/100-anglonubijska-koza.php myslíte že je fakt čistá? Inak pekná koza.

26.8.2016 13:29
lilo

XXX.XXX.201.210

Asi cista je... ale nepisi jestli s papiry nebo bez... za cenu na nase skoro 23000 bych uz asi čekala zvire papirove nakryte papirovym kozlem... vemeno pekne... trochu posrata pr.del nebo se mi to jen zda?

26.8.2016 13:34
moonika

XXX.XXX.202.60

lilo napsal(a):
Asi cista je... ale nepisi jestli s papiry nebo bez... za cenu na nase skoro 23000 bych uz asi čekala zvire papirove nakryte papirovym kozlem... vemeno pekne... trochu posrata pr.del nebo se mi to jen zda?

Tiež som kukala, možno po ruji ešte pozostatky neviem, bola pripustená 20.8. Inak vemeno pekné. Len som sa tiež divila že tam nepíše o POP, lebo ak ho nemá tak to je riadne premrštené A keď si predstavím že by som kúpila kozu pomaly za 900eúr a potom sa jej niečo stane... amen tma :P.

26.8.2016 21:10

Za tu cenu mam slusneho jezdeckeho ponika!
AN Kozy v teto kvalite se prodavaji kolem12tisic, ne?

27.8.2016 12:19
lilo

XXX.XXX.201.210

Tak za 10 se tu prodavaji kozicky s pop... kuzlata... ale rozdojena 5litrova koza s takovym peknym vemenem se tu jen tak za A nevidi a za B neprodava... ale mam pocit ze u nas by za spickovou kozu s takovym vemenem dal stezi nekdo vic jak 16tis... tehle dojnejch je tu fakt malo a malokdo tomu umi tak narvat zlab aby to take tak dojilo... myslim ze ta koza muze mit koreny nekde v tech lepsich chovatelskejch stanicich myslim ze jich na slovensku par bylo... od oudwoude treba to je jedna z nich... krasny vemeno...

Nubiru

27.8.2016 14:10
Nubiru

XXX.XXX.61.22

V SR je po núbiách stále pomerne veľký dopyt. Pani predáva od týchto kôz každoročne krásne kozliatka. Možno do tej ceny zarátala aj predpokladanú hodnotu budúcich kozliatok po tom starom capovi. Ten je myslím POPový holanďan. Koza je naozaj celkom zaujímavá a aj keď je koniec dojnej sezóny, celkom aj verím, že na Slovensku sa nájde taký, čo to za tú cenu kúpi.

Ja dávam do inzerátu tiež obvykle vyššiu cenu, než akú očakávam v reále, aby bolo z čoho zjednávať. - U nás taká obyčaj... Nikdy nepíšem, že s cenou sa už nedá nič robiť. Viac si vážim takého záujemcu, čo aj trochu vyjednáva, až si nakoniec niekde v strede na dohodnutú cenu tlapneme. Najhorší sú takí, čo slubujú, že oni prídu, prídu, len mi ich držte, nepredajte a potom keď už majú termín odberu, začnú špekulovať, že si rozmysleli, alebo že cena je privysoká. Juj, tak by som ho kdesi stisla!

27.8.2016 14:57
kastef

XXX.XXX.138.131

No tedy, já než bych vyjednávala o ceně, tak si radši koupím jinde.Pro někoho je to ponižující jednat o slevě, mám ráda čisté karty a reaguju jen a pouze na inzerci/u čehokolov/, kde mi přijde cena přiměřená kvalitě, a tomu co člověk shání.Pak přijedu, zaplatím a je to.

28.8.2016 12:36
profesor1

XXX.XXX.192.98

6 tis. reálná cena kozy,10tis. plastika vemene, pak zisk a jsme na třiadvaceti. No ni?
Když se někdo nestydí nadsadit cenu, proč bych se já měl stydět smlouvat?

28.8.2016 21:16
kastef

XXX.XXX.138.131

No takty 23 tisícové kozy jsou na Bazos.sk pořád...papírové asi nebudou-to by se chovatelka jistě pochlubila původem i třídou.

28.8.2016 22:05
kastef

XXX.XXX.138.131

No a jak se koukám-tak je napsáno-cena pevná, takže smlouvat asi neklapne

Lesni

29.8.2016 08:20
Lesni

XXX.XXX.50.44

Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/64303951/Prodej-AN-koz.php
Tu jednu nulu tam má navíc ne? Za takový prachy budu mít pořádnou kravku.

29.8.2016 14:11
kastef

XXX.XXX.138.131

Samozřejmě je to překlep, jinak ty ceny jsou dobré, možná až moc.

24.11.2016 13:49
vonku

XXX.XXX.92.45

Již nějakou dobu prodává paní ve F_M 15 půlročních holek podílových za 20 tisíc.. Myslím, že je to tak akorát. co myslíte?

Přidejte reakci

Přidat smajlík