V pondělí jsem v Rumunsku u města HATEG narazil na křížence jenž by jsem tam nečekal...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nepoznavam.).
Cože?
ty nepoznáš křížence-, F1, s plemenem:
... jenž je nenáročné, masné plemeno, středně velkého tělesného rámce s mnoha přednostmi (mezi něž patří i to že není potřeba stříhat vlnu a kůže je velmi vyhledávaná), odolné proti nemocem a masem s velmi nízkou mírou skopového přípachu...

Jo dorper? Nepoznam.) Ale pravdu diz, videl jsem jednoho ale ani matka nebyla uplne cista suffolka, takze jehnicka byla takovej mrzacek malej.

Vsak taky krizeni s timhle zazrakem nema vubec zadnej vyznam. Jedina "vyhoda" ze se nemusi strihat s krizenim zmizi.

Kdyby tam uz taky omladina nemela ctyri prouzky na teplakovce, tak je to jeste porad divokej vychod (jiho ) ze? :).

Tam bych se nejradši odstěhovala, tam bych asi neměla problém s územním plánem, který dál a dál "civilizuje " město a ani na zahradách na kraji města u polí nedovoluje chovat zvířata. Ach jo...

Nejsou nahodou rumuni taky uz v uniji?

Jo, jsou, ale u nás jsme přece chytřejší než Evropská unie . Jen je otázka, jak dlouho jim ta svoboda zůstane. Možná - dokud se jí nevzdají, bez ohledu na to, jestli jsou nebo nejsou v EU. Člověk ji má nebo nemá v sobě.