Královéhradecké dožínky 2016 – soutěž střihačů ovcí

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2016 10:27
bischof.vlastimil

XXX.XXX.57.166

V rámci 13.Královéhradeckých krajských dožínek, které proběhnou ve dnech 16. – 17.9.2016 v Hradci Králové u koupaliště Flošna (naproti fotbalovému stadionu „pod lízátky“) se uskuteční již pátý ročník soutěže střihačů ovcí v ručním stříhání. Vlastní soutěž proběhne v sobotu dne 17.9.2016 v prostoru vystavovatelů ovcí a koz pod záštitou krajského sdružení SCHOK od 10.00 hod. Hlavním rozhodčím stejně jako v předchozích ročnících bude p. Thierry Delhomme a soutěžit se bude podle platných stříhačských pravidel. Prvního ročníku se zúčastnilo pět střihačů, v dalších letech vždy čtyři střihači. Pro úplnost připomínám, že všechny ročníky (včetně nultého) vyhrál Karel Švarc. Ovce na soutěž budou připravené, bližší informace na tel 737 173 324. Srdečně zveme všechny střihače začínající i pokročilé, ale i ostatní návštěvníky na prohlídku expozice ovcí a koz, ukázku práce ovčáckého psa, ochutnávku masných a mléčných výrobků, ukázku ruční práce s vlnou a jiných doprovodných akcí.

12.9.2016 20:13
ojtek

XXX.XXX.86.214

Zdravím, chci se optat jak funguje Asociace stříhačů, je to půl roku od založení a nic se neděje.

16.9.2016 01:01
bischof.vlastimil

XXX.XXX.5.117

A co se má dít?
Snažíme se...
Omlouvám se že jsem tu část roku nebyl, pro mě zatím pomohla aby ti chovatelé jimž jsem nemohl ostříhat ovce měli kontakt na někoho jiného.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.9.2016 08:18

Ojtek: od doby co je založená asociace, mi neuniknou žádné info okolo pořádaných střihačských akcích, což je super!

16.9.2016 08:25

Kostey: a jedes strihat v sobotu? Ja to letos vynecham, sice jsem potrenoval znovu na vsech mejch sverenkynich, ale nevyjde me to ani casove. Za to tuhle nedeli jsem se vnutil do krinic k panum stihacim na "skoleni", tak doufam ze to dopadne, poberu rozumy a pristi rok se postavim na startovni caru :).

16.9.2016 12:13

Jo v sobotu stříhat budu, pokud se něco vysloveně nepodělá a na neděli jsem teď s hrůzou zjistil, že jsem se měl přihlásit do včerejška, ale budu se stejně motat po broumovsku a tak se tam taky asi ukážu.

16.9.2016 12:27

Ja jsem se tam vetrel cca na 10 rano, dyl nez do obeda tam okounet nebudu. Odkud pojedes? Mozna bych mel na tebe prosbicku jako vytezovak :).

16.9.2016 13:13

Ze so na ne budu u teplic nad metují. Co bys potřeboval? Kdyžtak zítra jedu z Krkonoš na Hradec, pak na Trutnov, Adršpach...

16.9.2016 13:16

Spis jsem myslel odkud budes vyrazet, zatim nic konkretniho, shanim par dilu na stavbu domaciho samohybu, ale zatim mam vschno pri ceste do vysokyho myta.

16.9.2016 13:17

Zrovna jsem editoval minulej příspěvek.

18.9.2016 11:00
ojtek

XXX.XXX.86.214

bischof.vlastimil napsal(a):
A co se má dít?
Snažíme se...
Omlouvám se že jsem tu část roku nebyl, pro mě zatím pomohla aby ti chovatelé jimž jsem nemohl ostříhat ovce měli kontakt na někoho jiného.

A co se má dít? Dík za odpověd,

18.9.2016 23:20
bischof.vlastimil

XXX.XXX.210.36

No na vaši otázku jednoduchá má otázka...
Proto že mám takový pocit že něco čekáte?

22.9.2016 18:58
ojtek

XXX.XXX.86.214

Ano čekám, nejen já.Z nějakého důvodu se přeci zakládala.

22.9.2016 19:09

Ojtek: sice tě neznám a ve stříhání ti předpokládám nesahám ani po kotníky, tak nevím jestli jsem hoden se s tebou dohadovat, ale nevím co proti asociaci pořád máš. Jak jsem do asociace vlezl, tak jsem se třeba seznámil s Vlastimilem, zúčastnil jsem se posledně jednoho stříhání, kde jsem měl možnost si od něj vyzkoušet různé střihací strojky, bylo mi vysvětleno mnoho věcí a a na mnohé okolo mechaniky strojků jsem byl upozorněn. Za mě můžu říct, že přestože je asociace teprv v začátcích, tak jsem toho díky ní už získal dost.

22.9.2016 20:29
bischof.vlastimil

XXX.XXX.57.166

ojtek napsal(a):
Ano čekám, nejen já.Z nějakého důvodu se přeci zakládala.

Tak asi bude nejlepší když nahlas řekneš (a pak to i prosím napiš třeba sem...) co od, Asociace, jako NEČLEN očekáváš. No a stejně tak rad uslyším a přečtu si o námětech a připomínkách k ni i od ostatních.

23.9.2016 08:50

Jako neclen nic neocekavam :).

24.9.2016 21:23
ojtek

XXX.XXX.86.214

bischof.vlastimil napsal(a):
Tak asi bude nejlepší když nahlas řekneš (a pak to i prosím napiš třeba sem...) co od, Asociace, jako NEČLEN očekáváš. No a stejně tak rad uslyším a přečtu si o námětech a připomínkách k ni i od ostatních.

Ptají se mě chovatelé a i začínající stříhači na asociaci, chtěl jsem se dozvědět něco víc abych jim mohl odpovědět.Ale zatím nic. .A i jako nečlen mohu vědět co se v ní děje.

25.9.2016 00:04
bischof.vlastimil

XXX.XXX.32.98

ojtek napsal(a):
Ptají se mě chovatelé a i začínající stříhači na asociaci, chtěl jsem se dozvědět něco víc abych jim mohl odpovědět.Ale zatím nic. .A i jako nečlen mohu vědět co se v ní děje.

Jsem moc rád že se o, Asociaci, mluví a doufám že v dobrém smajlík jen škoda že se ptají Vás pokud se něco chtějí dozvědět o něčem čemu zrovna moc nefandíte.
Rád odpovím na případné otázky nejlépe po telefonu : 777593032 Bischof Vlastimil
Myslím si že dost informací dávám vědět i tady... a za nedlouho máme schůzi na SEČi.

25.9.2016 12:02
ojtek

XXX.XXX.86.214

Ono nejde o to zda tomu fandím či ne, ale koho jiného by se měli ptát, když znají jen mě?jasně že jim dávám č. na Tebe.Jakým způsobem informujete širokou chovatelskou veřejnost?Většina není ve Schoku.

25.9.2016 12:23

Je to fakt, chce to stranky, jestli teda uz nejsou. uz kdejakej starej baca internetuje.

25.9.2016 14:46

Myslím, že stránky budou. Snad se řešilo, že na schoku mezi stránkama klubů by to bylo zařazený.

25.9.2016 19:37
bischof.vlastimil

XXX.XXX.42.62

Webové stránky se vytváří a momentálně se čeká na potvrzení údajů všech členů, asociace,.
Informace o, činnosti asociace, jsou prozatím zveřejňovány zde na facebooku a mých stránkách či u mě...

Přidejte reakci

Přidat smajlík