Vybavení nejen ke střiži ovcí...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2016 23:38
bischof.vlastimil

XXX.XXX.57.166

Dobrý den,
nejen pokud řešíte nebo přemýšlíte o nákupu nové, mašinky, či jiného vybavení je možnost se přijet podívat a případně i vyzkoušet některé ze základních řešení pro stříhání ovcí. Uděláte si tak představu o můžete se lépe rozhodnout pro tu správnou variantu. V neděli 18.září 2016 od 14 do 16 hodin budete mít možnost a to na adrese:
Křinice č.p.3,
550 01,
Broumov,
Královéhradecký kraj.

Pokud máte zájem o více informací kontaktujte mě na telefonu 777593032.

POZOR: Je prosím nutné mi i o Vaší případné návštěvě dát vědět v dostatečném (do 15.září) předstihu vědět.

Bischof Vlastimil v.r.
777593032.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2016 07:19

Co to bude za akci u pana B?

8.9.2016 08:10
bischof.vlastimil

XXX.XXX.57.166

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co to bude za akci u pana B?

Často mi volají lidi že potřebují poradit při koupi, mašinky, nebo ji chtějí opravit či se ptají jak jsem spokojen s tím či oným. Budu tam stříhat Valašky a přivezu (pokud bude zájem) většinu svého vybavení. Aby si to mohli zájemci prohlédnout či vyzkoušet a pobavit se o tom.

8.9.2016 08:19

To jich ma pan B tolik ze uz na to nestaci? :) Me by spis nez masinky zajimaly nozovky. Mrknu se do kalendare jestli me to nekoliduje s narozeninama nebo drakiadou ve ščinávce. Na onu adresu to mam asi dva kilometry :).

8.9.2016 08:31
bischof.vlastimil

XXX.XXX.57.166

Já tam stříhám už delší dobu vždy se to dělá lépe když si práci rozdělíme. Ruční tam bud mít samozřejmě taky ale nevím kolik tam toho přivezu...

8.9.2016 08:33

Tak ja uvidim jak to budu mit s casem a ozval bych se, treba bych i jednu dve perovkama doperoval :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík