Hoxan

XXX.XXX.96.2
Dobrý deň
Chcel by som sa informovať koľko sa dožije koza najlepšie plemeno AN alebo biela krátkosrstá.
Najlepšie by som chcel vedieť dokedy sú asi cca schopné dojiť.
Predom ďakujem
Janko043.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já mám 12letou hnědou, letos ještě odchovala kůzle, ale dojit už nebylo co. Ale jinak je v dobré kondici, jen je mlsnější než ostatní a častěji dělá, že mě neslyší, dělá si, co chce. Už ji ale nechávám, však si to zaslouží, svou babičku člověk taky nekomanduje. I psi ji respektují, nehoní ji při pastvě jako ostatní.
napsal(a):
Já mám 12letou hnědou, letos ještě odchovala kůzle, ale dojit už nebylo co. Ale jinak je v dobré kondici, jen je mlsnější než ostatní a častěji dělá, že mě neslyší, dělá si, co chce. Už ji ale nechávám, však si to zaslouží, svou babičku člověk taky nekomanduje. I psi ji respektují, nehoní ji při pastvě jako ostatní.
Promiňte, ale vy jste babičku ke kozlovi nesla nebo vám ji oplodnil inseminátor?

ChoKoz
napsal(a):
Promiňte, ale vy jste babičku ke kozlovi nesla nebo vám ji oplodnil inseminátor?
Nenapsala jsem dojÍt, ale dojit nebylo co . Nebo to je myšleno jinak a já jsem nechápavá? Kozel se postaral sám, jsou spolu ve stádu a v době říje naše kulhavá kozí babička poskakovala jako mladá. Druhý den nemohla pořádně chodit, no jako lidi...