Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Puvinka

13.10.2016 10:49
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Dobry den už jsem to tady četla ale už to nemužu najit prosim poradte.
Mám letošní kozičku a kozla a tři roky starou kozu není to jejich mama kuzlata jsou sourozenci. Kozička si hraje na kozla skače po koze i kozlovi myslite že ji to ještě přejde nebo je jinak orientovana. A spiš pujde na pekač než na chov. Velka koza je už sni nervozni nedaji vůbec pokoj.Děkuji za rady.

13.10.2016 11:08
kosta

XXX.XXX.114.1

Kozička může mít říji.Taky se tak koza někdy chová.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2016 11:11

To rozhodně neznamená špatnou pohlavní orientaci, zřejmě jde o snahu o hierarchický postup. Nebo projev přicházející říje.

13.10.2016 11:14
lilo

XXX.XXX.201.210

Muze to byt vyjadrovani sve dominance, muze jit o priznaky rije, kdy kozy takto proste napodobuji nejde o orientaci... pripadne pokud by byla bezroha a mela nejake anomalie muze jit o hermafrodita... pokud pujdou na pekac tak neni s cim otalet... co se tyka sourozencu... tak bych byla opatrna protoze kozel a to uz trebas od 4 mesicu muze kozy nakryt... zalezi samozrejme na jeho vybavenosti a vzrustu...

Puvinka

16.10.2016 12:23
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Dobry den děkuji za rady a jak dlouho to asi trva protože ji uplně.

Puvinka

16.10.2016 12:25
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Přeskočilo a jak se pozna že je druhého ohlavi.

16.10.2016 18:57

A nepočítáte s tím, že ji připustíte? Tím by se to pravděpodobně vyřešilo. Pokud není kozlík kastrovaný, asi se to vyřeší samo. Ale proč vlastně Vám to vadí? Zřejmě dává velké koze na vědomí, že je na čase, aby ji respektovala, protože už není malé kůzle. Předpokládám, že tím nikoho neohrožuje, jen čeká na nějakou reakci starší kozy a kozlíka.

16.10.2016 19:31

Mimochodem mě k tomu zadání napadá, že jestli jsou společně, tak už asi ani není ten správný čas dávat jí na pekáč, jak jste zmínila, protože nejspíš bude již březí...navíc se svým bratrem

Přidejte reakci

Přidat smajlík