Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2016 12:30
dadu

XXX.XXX.61.94

Nevíte prosím o někom, kdo by ostříhal koze paznechty? Lokalita Mladá Boleslav směr Jičín.

30.11.2016 13:15
lilo

XXX.XXX.201.210

Dadu mate ostre nuzky na stromky? a nekoho kdo vam bud kozu podrzi? ja striham paznechty sama a neni to zadna veda, je tedy pravda ze jsem videla jako mala jak se to dela... ale nikdy by me nenapadlo to nezkusit... patri to k zakladni hygiene... kozu si zafixuju k necemu na kratko ale tak ze pokud by vam lehla aby se neobesila, pak ji pritlacim ke zdi a striham... pripadne si ji muzete polozit a udeat to v leze... zalezi na tom jak se vam s ni bude lepe manipulovat... pokud si nejste uplne jista jak tak mrknete na videa na youtube... kdyz jich par zkouknete zjistite ze princip je naprosto schodny...odstranite veskery naslapany neporadek... dostanete se na bilou hmotu... pak ostrihate vsechno co precniva prirozeny tvar... pak jej muzete jeste i v te bile hmote seriznout az na ruzove..tam uz ale budte opatrna aby jste nerizla do ziveho... kdyz budete strihat uvazene a opatrne rozhodne si to osvojite... hlavne se toho nebojte...
https://www.youtube.com/watch?v=ugMu_c2lGyI nemusite ani rozumet vse je nazorne predvedeno...

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.11.2016 13:25

Lilo, jen podotek: u černých ovcí / koz se blbě hledá "růžová" na paznehtech tam je to pořád černé a pak najednou červené...
Každopádně jsem taky pro, aby toto zrovna uměl každý chovatel. Je jasné, že většinou to zastanou střihači, ale když by člověk potřeboval kvůli něčemu nožky sám chovatel ošetřit, potřebuje vědět, jak má zdravý pazneht vypadat a jak se upravuje..

30.11.2016 14:00
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

Nejlépe je zvíře posadit tak, abyste měla hřbet opřený o své nohy, pazneht vyškrábat a volnou rohovinu odstranit nůžkani či štěpařským nožem. Patky neupravovat! Pokud je tam patologický proces, doporučuji zavolat veterináře.

30.11.2016 21:53
dadu

XXX.XXX.61.94

Děkuji moc za rady, ale mám problém s karpálama a nemám z toho prostě sílu smajlík Zkoušela jsem to, ale bohužel...

30.11.2016 22:04

Tak to je pak jiná...
a nepomohla by nějak ta skupina paznehtářů, kterou tady nedávno někdo svolával?

1.12.2016 04:06
czepepe

XXX.XXX.167.25

dadu napsal(a):
Nevíte prosím o někom, kdo by ostříhal koze paznechty? Lokalita Mladá Boleslav směr Jičín.

Tomáš Zděblo
Úprava paznehtů, stříhání, vakcinace, odčervení
Tel.: 608 106 643
Pha, Pha západ
Lounsko, MBoleslavsko, Poděbradsko, Roudnice n.L.

Přidejte reakci

Přidat smajlík