Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ameed

15.12.2016 19:37
ameed

XXX.XXX.219.25

Dobrý den, má tu někdo zkušenost s tím-popíši situaci-dnes mi můj mazel skopec začal z ničeho nic kulhat na přední nohu a na omak má teplé kopyto nebo těsně nad kopytem.Nevím, jestli si ji někam strčil-třeba do plotu nebo nevím...napadá někoho něco?

15.12.2016 20:03
profesor1

XXX.XXX.192.98

Jestli je to skopec, tak mě prvně napadají klobásy. Protože je to ale mazel, tak to asi bude problém. Pořádně "kopyto" prohlédněte a čichněte k němu jestli nepáchne, případně jestli neuvidíte někde hnisavý výtok, prasklinu, zapíchlý trn... Taky zkuste pazdnecht + okolí pomačkat, jestli to někde v kloubu případně přímo v pazdnechtu zabolí.

ameed

15.12.2016 20:07
ameed

XXX.XXX.219.25

Musím zkusit zítra na světle, dnes jsem to už nestihla, takže jen to, co jsem stihla rozpoznat za polotmy.
Klobásy napadnou každého druhého, tohle je ale můj odkojenec a z toho budou klobásy jen přes mou mrtvolu.
Uvidíme, co to udělá do zítra, kdyžtak budu volat veterináře.
Děkuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.12.2016 08:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Profesore, ne všichni skopci jsou na sežrání...

16.12.2016 08:46
profesor1

XXX.XXX.192.98

No jenže já jsem odjakživa takový žrací tipa
(navíc i ekonomický tipa, tak že když se řekne zvířátko a nějaký zdravotní problém, tak už brousím nůž )
A náhodou paní jsem se snažil poradit, protože vím že všichni nejsou takoví zvrhlíci jako já!

16.12.2016 09:24
ameed

XXX.XXX.248.64

To je pravda, pán se mi snažil poradit...a jestli to bylo o kopytě, pazdnechtu nebo paznehtu, to už je jedno:)
Dnes už je lepší, ale jak jsem psala, vypiplala jsem si ho od úplného narození a vždy se ke mě hrnul a k jídlu taktéž a teď ne, takže něco v pořádku rozhodně není.
Pán si tedy ekonomicky může brousit nože jinde:)

16.12.2016 10:27
profesor1

XXX.XXX.192.98

Jestli najednou u něj opadl apetít, tak to hniloba asi nebude. Taky počasí na to není. To bude nejspíš úraz. Nebylo to napuchlé?
(nože brousím, a už na zítřek. odnese to můj mazel , který nebečí ani nemečí, ale chrochtá, říkám mu Vepřoneli, ale už má víc jak 2metráky, tak chca nechca se jeho čas naplnil ).

16.12.2016 10:41
ameed

XXX.XXX.248.64

Chrochňa padne za vlast...200kg, to už je porážková hmotnost-aj sádlo z toho bude...jeje...

Přidejte reakci

Přidat smajlík