Můžete jich mít třeba 10.Mám jich v současné době 7. Nabízím na prodej a zatím se nezadařilo. Tak aby tu nebyli úplně zbytečně, tak jsem rozdělila stádo a každý beran bude mít pár potomků. Dotaci berete na každého plemenného berana a nezáleží na jeho výsledné třídě. Výsledná třída naopak rozhoduje o dotaci chovateli, který berany odchoval. Tam je dotace pouze na berany v elitních třídách.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A co chovat stádo kastrovaných plemeníků, na to by se taky dala brát dotace na krmné dny? Doufám že ne To bych začal skupovat všechny starší, co se dají pořídit za cenu masa
No nevím jestli by to prošlo. Mít berana bez pytlíku. Uchovňovala jsem letos 4 berany a podařilo se mě prodat jen 3. Asi mám blbé plemeno nebo malou reklamu. Někdo uchovňuje beranů třeba 30 a jen se po nich zapráší. Mám tu 3 na prodej a je mrtvo. Zkusím zase až na jaře. Teď už má stejně každý připuštěno.
Gocz

XXX.XXX.27.34
přezdívka
napsal(a):
No nevím jestli by to prošlo. Mít berana bez pytlíku. Uchovňovala jsem letos 4 berany a podařilo se mě prodat jen 3. Asi mám blbé plemeno nebo malou reklamu. Někdo uchovňuje beranů třeba 30 a jen se po nich zapráší. Mám tu 3 na prodej a je mrtvo. Zkusím zase až na jaře. Teď už má stejně každý připuštěno.
Nevím, co máte za plemeno, ale 3 ze 4 považujte za úspěch. Věřte, že může být podstatně hůř. Beranů je jak pampelišek z jara.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky mám na účtu už cca 10 dní.