Železniční dřevěné pražce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

měšťák

24.2.2017 22:57
měšťák

XXX.XXX.33.4

Zdravím Vás, chovatelé, zakládám tady nové téma, protože jsem tady nikde nenašel na danou problematiku žádnou diskuzi. Potřebuji poradit ohledně starých železničních pražců - které jsem koupil společně se zahradou. Jsou na zahradě na různých místech (tam je jimi ohraničený kompost, dál jsou jimi ohraničeny bývalé záhonky, jinde na nich stojí trosky pařeniště. Mým záměrem je ještě letos (pokud stihnu ještě teď zjara oplotit), nebo napřesrok chovat na tomto pozemku ovce - od jara do podzimu. Ale starosti mi přidaly ty pražce. Co jsem o tom četl, tak je to strašný svinstvo, napuštěné vším možným neřádem, aby to nehnilo. A k tomu bych měl pustit ovce, aby se nažraly? Tráva roste všude kolem toho. Co myslíte, dát to pryč nebo ne? ˇV diskuzích tady jsem našel, že někteří dokonce z těch pražců dělají sloupky plotu kolem pastviny nebo podlahy v chlívku. Co myslíte vy? Předem dík za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2017 23:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zbavit se toho a doufat. to karbosvinstvo se z toho vyplavuje do pudy. takze tam mate vsechnonhezky pohnojeny.

měšťák

24.2.2017 23:15
měšťák

XXX.XXX.33.4

Hm, taky to tak vidím, odvízt to pryč, a potom tu zem kde se to válí řikal tata vyvápnit nehašeným vápnem. A asi ještě to na nějaký čas ohradit ať na ty místa ovce pár let nejdou.

Le'ňa

25.2.2017 21:28
Le'ňa

XXX.XXX.23.18

Http://www.svepomoci.cz/zahrada/2964-zeleznicni-prazce-v-zahradach.html
já bych taky byla opatrná a hlavně bych se toho zbavila...jen nevím do jaké míry to bude již vše kolem zamořené..

Přidejte reakci

Přidat smajlík