Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Honza a Heďa

1.3.2017 19:29
Honza a Heďa

XXX.XXX.132.104

Asi si řeknete, že to sem nepatří, ale máme stádo koz a ovcí. Hlídají je dva psi, Slovenský Čuvač a Německý ovčák. Slyšel jsem rachot a když jsem je našel, prali se o Psíka mývalovitého, který nejspíš slídil kolem slepic a kůzlat.

Psík byl vypelichaný a měl místo srsti takové boláky a hodně hrubou kůži. Pokud někdo máte zkušenosti, kam to nebo jestli to někomu hlásit, prosím o radu. Případně i co to měl za nemoc.

Veterinář se o spi postará, jen jsem chtěl napsat sem a přečíst si nějaké rady ohledně chycených nemocných invazních vetřelců, myslím, že chovatelé většího počtu zvířat by se s tímhle mohli už setkat dříve než mi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2017 20:04

Honza a Heďa napsal(a):
Asi si řeknete, že to sem nepatří, ale máme stádo koz a ovcí. Hlídají je dva psi, Slovenský Čuvač a Německý ovčák. Slyšel jsem rachot a když jsem je našel, prali se o Psíka mývalovitého, který nejspíš slídil kolem slepic a kůzlat.

Psík byl vypelichaný a měl místo srsti takové boláky a hodně hrubou kůži. Pokud někdo máte zkušenosti, kam to nebo jestli to někomu hlásit, prosím o radu. Případně i co to měl za nemoc.

Veterinář se o spi postará, jen jsem chtěl napsat sem a přečíst si nějaké rady ohledně chycených nemocných invazních vetřelců, myslím, že chovatelé většího počtu zvířat by se s tímhle mohli už setkat dříve než mi.

Invazní vetřelce je potřeba zlikvidovat bez ohledu na jejich zdravotní stav.

Tenhle mohl mít třeba svrab.

1.3.2017 20:09
dolina

XXX.XXX.76.230

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Invazní vetřelce je potřeba zlikvidovat bez ohledu na jejich zdravotní stav.

Tenhle mohl mít třeba svrab.

SVRAB !

lesni

1.3.2017 20:28
lesni

XXX.XXX.51.126

Jestli s tím psi přišli do kontaktu tak čekejte, že za chvíli se u nich projeví prašivina. Psíka hodit do pytle a odnest na vet. stanici, možná za to dostanete aji nějakou korunu.

1.3.2017 21:27
profesor1

XXX.XXX.192.98

Když ne korunu, tak svrab určitě

2.3.2017 07:08

Svrab psi chytit nemusí.Naši čuvači zakousli už dost kun a svrab chytili jen 2x.Stačí je zakapat Strongholdem od veterináře a je po svrabu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík