Holandský kozlík - kastrace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zelená

13.3.2017 19:38
Zelená

XXX.XXX.35.252

Máme kozu a kozlíka cca rok a půl. Kozlík nám začal dost smrdět což nám tolik nevadí jako jeho agresivita. Byl hodný ale teď začal dost silou trkat. Máme je hlavně kvůli dětem což je teď problěm. Máte někdo prosím zkušenosti zda po kastraci bude hodný? Děkuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2017 19:47

Zelená napsal(a):
Máme kozu a kozlíka cca rok a půl. Kozlík nám začal dost smrdět což nám tolik nevadí jako jeho agresivita. Byl hodný ale teď začal dost silou trkat. Máme je hlavně kvůli dětem což je teď problěm. Máte někdo prosím zkušenosti zda po kastraci bude hodný? Děkuji za radu.

Bohužel spíš ne.

Tohle je obecný problém rozmazlovaných beranů a kozlů. Myslí si, že patříte do stáda a nemají žádný respekt z člověka. I když se z nich stane skopec nebo hňup, jsou to pořád svině.

Pomáhá je ohřát v troubě.

13.3.2017 20:24

Nechávali jsme kastrovat kozlíka po odstavu - kříženec s kamerunskou. Byl to mazel, ale věřím, že jsme měli štěstí. V dnešní době se se samci nekamarádíme, vyškolil nás beran. Pokud zvíře na mazlení, šla bych pouze do ženského pohlaví

13.3.2017 20:34
profesor1

XXX.XXX.192.98

Ale tady podstupujete riziko, že až se ženská zvrhne a začne být agresivní, tak se nevleze do trouby!

14.3.2017 12:39

profesor1 napsal(a):
Ale tady podstupujete riziko, že až se ženská zvrhne a začne být agresivní, tak se nevleze do trouby!

Vy nezklamete v žádné diskuzi, ať je na jakékoliv téma

14.3.2017 21:26
profesor1

XXX.XXX.192.98

Hmmm, sem tam nezklamu sem tam zklamu.... jako vše okolo : Jin - jang

14.3.2017 22:05

Mine: nojo, pozor, Profesor má pravdu... někdy mě i zklamal...
Ale častějš nezklamal... nebo dokonce potěšil?
(třeba když jsem si přivlastnila jeden tulipán na MDŽ - ještě, že tu nejsou karafiáty...ty já nerada ).

14.3.2017 22:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mine: nojo, pozor, Profesor má pravdu... někdy mě i zklamal...
Ale častějš nezklamal... nebo dokonce potěšil?
(třeba když jsem si přivlastnila jeden tulipán na MDŽ - ještě, že tu nejsou karafiáty...ty já nerada ).

Jj, četla jsem
Hodně tu na fauně čerpám info, takže člověk naráží většinou na ty samé osoby

Přidejte reakci

Přidat smajlík