Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2017 11:23
peťak

XXX.XXX.159.147

Nemáte někdo zkušenost, že by pro něco bylo typické olysávání hřbetu nosu? Některým našim kozám se udělala taková lysinka - vždy akorát právě na tom hřbetu nosu. Jednou měl náš kozel svrab, ale to olysávaly větší plochy a i kolem očí, tlamy atd. Není to typickým příznakem nedostatku nějakého prvku? Díky za případné tipy (o:.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2017 11:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

peťak napsal(a):
Nemáte někdo zkušenost, že by pro něco bylo typické olysávání hřbetu nosu? Některým našim kozám se udělala taková lysinka - vždy akorát právě na tom hřbetu nosu. Jednou měl náš kozel svrab, ale to olysávaly větší plochy a i kolem očí, tlamy atd. Není to typickým příznakem nedostatku nějakého prvku? Díky za případné tipy (o:.

Nestrkají někam ty nosy? Nemáte nějak tak udělané třeba žbrdliny u seníku, že by si ten nos odíraly?

14.3.2017 11:49
peťak

XXX.XXX.159.147

No asi to může být tím. Díky. Náš vet mi to taky říkal, ale chtěla jsem se ještě ujistit, jestli v tom není ještě něco jiného...

14.3.2017 12:54
gajdovka

XXX.XXX.45.9

peťak napsal(a):

Ano, také to má naše Roza nenažraná, ten šňupák strká všude a pak to takhle vypadá.

14.3.2017 16:43
kastef

XXX.XXX.138.131

peťak napsal(a):

Naše kozy to mají taky, od tyček v brance a od jeslí.
Co vaše ovečky a kozy? Už něco máte?

Gocz

15.3.2017 07:08
Gocz

XXX.XXX.27.34

Jedna moje ovce nemá vlnu na krku. Má totiž užší hlavu než všechny ostatní a tak ji prostrčí do jeslí až po ten oškubaný krk.

15.3.2017 10:03
peťak

XXX.XXX.159.147

Díky všem za reakce. Jsem ráda, že je to v podstatě normální (o:.

15.3.2017 15:04
ver

XXX.XXX.160.129

Naše kozy to měly také. Našla jsem na nich všenky. Poté, co se jich zbavily, jim čumáky zase zarostly. Koukněte, jestli nemají nějaké ektoparazity.

Přidejte reakci

Přidat smajlík