Market713

XXX.XXX.159.47
Prosim o radu..mam 3 tydenni kozicku, ktera malem umrela, ale podarilo se mi ji zachranit..prodelala zapal plic a prikrmovani..pak ji bylo lepe pila sama od mamy..jenze ted ma hlavu na stranu a mama prisla o mleko..znova prikrmuji, ale bohuzel se to male nelibi..poradite prosim proc ta hlavicka je na stranu?dekuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Market713
napsal(a):
Prosim o radu..mam 3 tydenni kozicku, ktera malem umrela, ale podarilo se mi ji zachranit..prodelala zapal plic a prikrmovani..pak ji bylo lepe pila sama od mamy..jenze ted ma hlavu na stranu a mama prisla o mleko..znova prikrmuji, ale bohuzel se to male nelibi..poradite prosim proc ta hlavicka je na stranu?dekuji.
Vestibulární syndrom. má to tři hlavní příčiny: bubák ve zvukovodu, bubák ve vnitřním uchu, bubák v mozku.
který z bubáků to je a jeho konkrétní povaha vám přes internet těžko někdo vyvěští.
Market713
napsal(a):
Už se množíte i tady, trollové, na králíkách je to na denním pořádku. Tady byl vcelku klid, to je minulost, koukám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

JanaKostelec
napsal(a):
A kdo a kde ty bubáky má, to je taky otázka.
Samozřejmě ano, bubák může být i v majiteli