Kozicka ma hlavu na stranu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Market713

13.4.2017 14:11
Market713

XXX.XXX.159.47

Prosim o radu..mam 3 tydenni kozicku, ktera malem umrela, ale podarilo se mi ji zachranit..prodelala zapal plic a prikrmovani..pak ji bylo lepe pila sama od mamy..jenze ted ma hlavu na stranu a mama prisla o mleko..znova prikrmuji, ale bohuzel se to male nelibi..poradite prosim proc ta hlavicka je na stranu?dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2017 14:16

Market713 napsal(a):
Prosim o radu..mam 3 tydenni kozicku, ktera malem umrela, ale podarilo se mi ji zachranit..prodelala zapal plic a prikrmovani..pak ji bylo lepe pila sama od mamy..jenze ted ma hlavu na stranu a mama prisla o mleko..znova prikrmuji, ale bohuzel se to male nelibi..poradite prosim proc ta hlavicka je na stranu?dekuji.

Vestibulární syndrom. má to tři hlavní příčiny: bubák ve zvukovodu, bubák ve vnitřním uchu, bubák v mozku.

který z bubáků to je a jeho konkrétní povaha vám přes internet těžko někdo vyvěští.

13.4.2017 14:21
JanaKostelec

XXX.XXX.117.11

Market713 napsal(a):

Už se množíte i tady, trollové, na králíkách je to na denním pořádku. Tady byl vcelku klid, to je minulost, koukám.

13.4.2017 14:22
JanaKostelec

XXX.XXX.117.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vestibulární syndrom. má to tři hlavní příčiny: bubák ve zvukovodu, bubák ve vnitřním uchu, bubák v mozku.

který z bubáků to je a jeho konkrétní povaha vám přes internet těžko někdo vyvěští.

A kdo a kde ty bubáky má, to je taky otázka.

13.4.2017 14:35

JanaKostelec napsal(a):
A kdo a kde ty bubáky má, to je taky otázka.

Samozřejmě ano, bubák může být i v majiteli

Přidejte reakci

Přidat smajlík