Dobrý den, jsem začátečník.Prosím o radu.Koupily jsme kozu, která má být březi.Byla u kozla 25.11 2016.Nějak moc nepřibrala ale vemínko se jí nalilo, bříško jakoby spadlo dolů, ale stále neporodila.Už jsem z ní mimo je náladová někdy polehává a pak zase skáče a lítá jak splašená to je každý den jiná.Všimla jsem si že z ní občas vypadne kousek nejakého hlenu bileho.Občas zahrabe kopýtkem, hodně se o něco otírá.
Já s tím také bojuju, býv.majitel tvrdí, že byla u kozla, ale neví přesně kdy, co myslíte?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rozumím, že jste z toho nervozní - všichni jsme si tím na začátku prošli. Ale věřte, že se stresujete zbytečně. Pokud opravdu březí je, tak si poradí sama. A pokud za ní párkrát za den zajdete, stačí to. Navíc jestli byla jen na jednom skoku toho data, co jste psala, lze předpokládat, že jí máte jalovou. Takhle dlouho by nejspíš nepřenášela.
Měla jsem taky jednu, co jsem si přivezla zaručeně březí a pořád jí okukovala, zda bříško je větší než minule, zda je vemínko větší... člověk už "vidí trávu růst", jak to vzývá... ale myslím, že taky nadejde čas, kdy si člověk musí přiznat, že prostě letos kůzlátka ani mléko nebudou..
Tak u nás stále nic, včera jsem zkusila odstříknout mléka, ochutnala, je to slané
chtěla jsem, že počkám do možného posledního termínu porodu, kdy nám ji pán dovezl, my kozla nemáme, to je do konce června, pak bych zkusila rozdojit, protože jsem z cecíku vystříkla mléko, ale zkusila jsem se ho napít, kapku a je slané, tak co to je?