Aneta22

XXX.XXX.165.142
Dobry den kozlik se mi pres noc nafoukl vubec nepije ani nezere ani jsem nevidela ze by se vykadil nevite co by mohlo byt ? Dekuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co to je nevím.
a protože nepíšete stáří zvířete, nedá se pořádně odhadnout ani co by to mohlo být.
u sajícího kůzlete dilatace slezu, zánět slezu, žaludeční vředy s peritonitidou, zauzlení střev, u zvířat všeho věku cizí těleso a neprůchodnost střev, případně také jaterní či srdeční selhání s efuzí v břišní dutině, u novorozence nevyvinutí konečníku či rekta, u zvířete už přežvykujícího tympanie.

A taky všechny poruchy a stavy, které sekundárně způsobují tympanii, což jsou všechny toxemické stavy a různé minerální dysbalance a obecně zvířata v posledním tažení, která nepřežvykují a nekrkají.
Aneta22

XXX.XXX.165.142
Je to rocni kastovany kozlik k jinemu zradlu se nedostal.

Aneta22
napsal(a):
Je to rocni kastovany kozlik k jinemu zradlu se nedostal.
Močí?
Aneta22

XXX.XXX.165.142
Nevidela jsem ze by mocil.
Aneta22

XXX.XXX.12.220
Tak nastesti moci i kadi tak uvidime jak se to bude dal :).
Ak je ročný tak toho oleja aj 1-2 deci. Dávam do huby drievko a súčasne masírujem bachor.Mne sa zvykla nafukovat jedna koza ked bola začervená, po odčervení to prestalo, skontrolujte aj sliznice(to nemusí byť jeho prípad samozrejme, môže byť more príčin) ale ako píše roklanka keď je prifúknutý tak treba HNED riešiť.
Aneta22

XXX.XXX.165.142
S kozlikem jsem se byla projit a dala jsem mu olej brisko zplasklo uz i zere, pije, kadi i moci dekuji za rady :).
Aneta22

XXX.XXX.165.142
Zacal v klidu przvikovat a uz je i akcni.