Ručně malované cedule na farmu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

katerinahajkova

1.6.2017 21:29
katerinahajkova

XXX.XXX.62.5

Dobrý den, již delší dobu tu koukám na inzerát, že paní ručně maluje cedule a obrazy na farmy.Chováme doma ovce, kozy a dělám sýry, které prodávám. Tak bych si ráda nechala udělat ceduli.Máte někdo zkušenost?Hrozně mne to zaujalo, ale nemohu se rozhodnout. Děkuji za odpověď Katka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2017 07:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenost s čím? S životností? S kreativitou inzerenta? Jak vidno, nejspíš nikdo nemáme..
Jestli máte dostatek peněz, abyste je mohla vydávat i za image - což opravdu nemůže uškodit - nebo si prostě udělat radost, tak směle do toho. Nebo si to nechte darovat třeba k narozeninám od rodiny

Jak bych postupoval

2.6.2017 11:25
Jak bych postupoval

XXX.XXX.193.32

Já nevím o jakou nabídku jde. Ale vždyť oslovte přímo umělkyni a ona bude mít jistě i fotky i domluvu s nějakými zákazníky kteří se rádi pochlubí tím co jim vytvořila.

Zásadní podle mne je aby vaše představa sedla autorce a byla schopná vytvořit dílo se kterým pak vy budete spokojená. K tomu je vidět předchozí dílo nezbytné, uděláte si představu zda hledat umělce jiného nebo tento bude vhodný.

katerinahajkova

3.6.2017 00:16
katerinahajkova

XXX.XXX.62.5

Děkuji za odpovědi.No stále váhám, ale nejspíš to zkusím, trochu jste mne popíchli a to jsem potřebovala.Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík