katerinahajkova

XXX.XXX.62.5
Dobrý den, již delší dobu tu koukám na inzerát, že paní ručně maluje cedule a obrazy na farmy.Chováme doma ovce, kozy a dělám sýry, které prodávám. Tak bych si ráda nechala udělat ceduli.Máte někdo zkušenost?Hrozně mne to zaujalo, ale nemohu se rozhodnout. Děkuji za odpověď Katka.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenost s čím? S životností? S kreativitou inzerenta? Jak vidno, nejspíš nikdo nemáme..
Jestli máte dostatek peněz, abyste je mohla vydávat i za image - což opravdu nemůže uškodit - nebo si prostě udělat radost, tak směle do toho. Nebo si to nechte darovat třeba k narozeninám od rodiny
Jak bych postupoval

XXX.XXX.193.32
Já nevím o jakou nabídku jde. Ale vždyť oslovte přímo umělkyni a ona bude mít jistě i fotky i domluvu s nějakými zákazníky kteří se rádi pochlubí tím co jim vytvořila.
Zásadní podle mne je aby vaše představa sedla autorce a byla schopná vytvořit dílo se kterým pak vy budete spokojená. K tomu je vidět předchozí dílo nezbytné, uděláte si představu zda hledat umělce jiného nebo tento bude vhodný.
katerinahajkova

XXX.XXX.62.5
Děkuji za odpovědi.No stále váhám, ale nejspíš to zkusím, trochu jste mne popíchli a to jsem potřebovala.Děkuji.