Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2017 15:49
farmmar

XXX.XXX.44.22

Nově nabízím pořádání víkendových kurzů výroby sýrů v domácích podmínkách. Kurzy jsou určeny pro úplné začátečníky i mírně pokročilé. Zaměření hlavně na praktickou část, vyzkoušíte výrobu jogurtu, tvarohu, čerstvého, hrudkového i polotvrdého sýru a dalších.
Veškeré informace a podrobnosti o termínech, ceně, rezervaci i podmínkách na www.vyrobasyru-kurzy.cz.
Marcela.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2017 17:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja ted jdu na kurz k Vojtovi Tomsovi www.tomscheese.cz tak jsem tam na to zvedavej. V cem jsou vase kuzy jine?

31.8.2017 08:19
farmmar

XXX.XXX.44.22

Tak jej pozdravujte, také jsem u něj začínala a musím jeho kurzy pochválit. Žádné podstatné rozdíly na jednotlivých kurzech asi nejsou, základem u všech je naučit se technologické postupy výroby sýra, které je nutno vždy dodržovat a receptury se od sebe příliš neliší. Pak už je to jen o praxi, kterou musí každý získat sám stálým zkoušením a opakováním.

Přidejte reakci

Přidat smajlík