Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eliška 159753

3.10.2017 22:27
Eliška 159753

XXX.XXX.108.7

Dobrý den,
Před 14 dny jsme si pořídili dvě Holandské kozičky. Chtěla bych, aby byli mazlivé, ale kozy se nás zatím bojí a blíž jak na metr k nám nejdou. Co máme dělat, aby se nás nebáli? Máme koupit nějaké dobrotky?
Prosím Vás, mohli by jste mi poslat prolézačky, které máte pro kozičky? Například lavičky, kameny atd..
Děkuji Vám za odpovědi.

3.10.2017 22:33
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Brzy je pomocí pamlsků ochočíte a se smutkem budete vzpomínat, jak krásné to byly časy, když se kozičky trochu bály. Až budou ochočené, budete se muset plížit z domu tak nenápadně, jak jen to půjde. Jen vás zahlédnou, začnou mečet, kdykoliv vás uvidí, třeba stokrát denně. A nepřestanou. Dokud něco nedostanou.
Když v laktaci dokrmujeme ovce jádrem, stojí za plotem na místě, odkud vidí k domu. Číhají. Já pomalu otevírám dveře. Vycházím, tisku se ke zdi. Snad mne neuvidí! Někdy se skorem plížím u země. Vidí mne vždy. A bečí a bečí. Jo, to jsou radosti.

Bekkky

5.10.2017 13:09
Bekkky

XXX.XXX.254.48

Což když by jen mečely, ale ony stoupají na zadní a předníma udělají otisky na všem, včetně čisté bundy, umytého auta, bílé zdi atd. Myslím že seznam toho co kozy nezničily a nesežraly je o dost kratší, než ten, kde jsou zapsány jejich prohřešky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík