Jak je nepravidelná? kdy se kozička narodila? na jaře, v létě, na podzim? měla kozička už kůzlata?
..jak je krmená? je asi více příčin, může mít i nějaký problém s hormony...naše kozičky se rodí zásadně na jaře, konec února, březen, letos byla jedna kůzlátka narozená začátkem dubna, protože záleží na podzimním počasí, loni bylo dlouhý teplý podzim a tudíž jejich říje viditelně posunuta, ale jakmile se začne prskat jedna, do týdne se začnou všechny...letos je chladný a deštivý podzim, ubylo slunečního svitu, předpokládám, že se nám začnou prskat každou chvíli, z hlediska jarního počasí nám vyhovují porody kůzlátek v březnu, když se v teplé maštali vypiplají z nejhoršího, můžou rovnou vyběhnout na sluníčko...
Uživatel s deaktivovaným účtem

A dělá Vám to nějaké problémy? Nezabývala bych se s tím, pokud by normálně zabřezávala. Dejte ji ke kozlovi a budete mít pokoj .
Loni se mi to stalo také u 8 leté, prskala se, přeprskávala v různých intervalech, nakonec zabřezla na Štědrý den, kdy jsem byla pevně rozhodnutá, že jí vedu ke kozlovi naposled. Měla dvě kůzlata a zhruba před dvěma měsící sešup, hubla, dělala jsem maximum, nic platný. Prostě se rozhodla odejít.