Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Léta

19.10.2017 12:52
Léta

XXX.XXX.26.158

Ahoj, pročítám tady všechna Fóra E nějak jsem se nedopátral k mému problému. Máme doma kozla AN má 10 měsíců. Má u sebe jen 2 kozy a je s něma celý den v ohradě a pak ve chlívků. No a dotaz je takový, že s jednou kozou chodí bok po boku ale k druhé se nepřiblíží. Koza se teď prská a on nejeví zájem a jak jí příjde k hlavě tak ona ho jde utrkat.. už si nevím rady. Předem díky za odpověď.

19.10.2017 13:02
dad

XXX.XXX.225.133

V tom věku už by aktivní být měl. Zkuste je na pár dní rozdělit a připouštět pak z ruky.
No a když to vezmu na sebe tak kdyby mně tloukla baba už při pozdravu tak se otočím a nemám zájem. Na SM nejsem .

Léta

19.10.2017 13:07
Léta

XXX.XXX.26.158

No tak taky se mu nedivím jak ho ta jedna mlátí ale, že vlastně nejeví moc zájem o tu se kterou je pořád.. rozdělím a uvidím no.

19.10.2017 13:19
dad

XXX.XXX.225.133

Léta napsal(a):
No tak taky se mu nedivím jak ho ta jedna mlátí ale, že vlastně nejeví moc zájem o tu se kterou je pořád.. rozdělím a uvidím no.

Je s ní pořád - to musí být ponorka . Ono není nad občasný celibát . Teď jde o to jestli ta o kterou nejeví zájem už není v TOM . A jestli byl byt a byl špatně trefen tak to nemusí být kozel.
Mám je taky spolu, ale v září je rozdělím a jak to na ně přijde připouštím z ruky. Pak jdou k znovu k sobě. Alespoň mám přehled. Zatím to šlo všechno na první dobrou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík