Léta

XXX.XXX.26.158
Ahoj, pročítám tady všechna Fóra E nějak jsem se nedopátral k mému problému. Máme doma kozla AN má 10 měsíců. Má u sebe jen 2 kozy a je s něma celý den v ohradě a pak ve chlívků. No a dotaz je takový, že s jednou kozou chodí bok po boku ale k druhé se nepřiblíží. Koza se teď prská a on nejeví zájem a jak jí příjde k hlavě tak ona ho jde utrkat.. už si nevím rady. Předem díky za odpověď.
Léta

XXX.XXX.26.158
No tak taky se mu nedivím jak ho ta jedna mlátí ale, že vlastně nejeví moc zájem o tu se kterou je pořád.. rozdělím a uvidím no.
Léta
napsal(a):
No tak taky se mu nedivím jak ho ta jedna mlátí ale, že vlastně nejeví moc zájem o tu se kterou je pořád.. rozdělím a uvidím no.
Je s ní pořád - to musí být ponorka . Ono není nad občasný celibát . Teď jde o to jestli ta o kterou nejeví zájem už není v TOM . A jestli byl byt a byl špatně trefen tak to nemusí být kozel.
Mám je taky spolu, ale v září je rozdělím a jak to na ně přijde připouštím z ruky. Pak jdou k znovu k sobě. Alespoň mám přehled. Zatím to šlo všechno na první dobrou.