Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2017 16:14
gajdovka

XXX.XXX.55.30

Před měsícem byl u nás kozel, byl s kozenama dva dny, vše se dařilo, jak mělo a dneska mi celý den jedna koza, ta nejstarší meká a meká, dokonce, jak jsem s nima šla na pastvu, vydala se do dědiny, nikdy by nešla.Myslíte si, že fakt se to nezadařilo, nebyla oplodněna a proto se znovu rozprskala?Stálo mě to majlant, nemám, jak se dopravit ke kozlovi, tak pán s kozlem dojel, takže jsem zaplatila skoro dva tisíce za tři kozy zbytečně?Já už fakt mám pech, třetím rokem čekám na kůzlata a nic.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2017 16:28

gajdovka napsal(a):
Před měsícem byl u nás kozel, byl s kozenama dva dny, vše se dařilo, jak mělo a dneska mi celý den jedna koza, ta nejstarší meká a meká, dokonce, jak jsem s nima šla na pastvu, vydala se do dědiny, nikdy by nešla.Myslíte si, že fakt se to nezadařilo, nebyla oplodněna a proto se znovu rozprskala?Stálo mě to majlant, nemám, jak se dopravit ke kozlovi, tak pán s kozlem dojel, takže jsem zaplatila skoro dva tisíce za tři kozy zbytečně?Já už fakt mám pech, třetím rokem čekám na kůzlata a nic.

No, bohužel, nejen že je to možné, ale je to i docela běžné.

koneckonců ani u lidí to není tak, že nechráněný sex vede samozřejmě k narození potomka.

1.11.2017 16:31

Jinak jestli jste připouštěla asi před třemi týdny, tak prostě nezabřezla nebo zárodek v časném stadiu vývoje uhynul. Pokud to bylo před měsícem, tzn. čtyři, pět týdnů, tak zabřezla, ale došlo k odúmrti.

1.11.2017 16:34
profesor1

XXX.XXX.199.251

Stane se, že zabřezla a přesto se prská v termínu, ale pravděpodobnější je viz. Bodlinka.

1.11.2017 17:11
gajdovka

XXX.XXX.55.30

Nepotěšili jste mě.

2.11.2017 08:24
dad

XXX.XXX.225.133

Jste hodně daleko, jinak bych nabídnul službu od nás. Mladík to pochytal na první dobrou a od té doby si nevrz. Holky se pěkně šetří a občas mám pocit, že se v nich už něco vrtí.
Tak ať to vyjde i Vám a Vašim holkám.

2.11.2017 19:02
Gamas

XXX.XXX.199.247

Pár kozlů kolem Vás je, jestli jsem správně našla. Jeden tam je nějakých 15 minut cesty. Jsou to AN kozlové.

3.11.2017 10:50
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Gamas napsal(a):
Pár kozlů kolem Vás je, jestli jsem správně našla. Jeden tam je nějakých 15 minut cesty. Jsou to AN kozlové.

Děkuji, našla jsem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík