Před měsícem byl u nás kozel, byl s kozenama dva dny, vše se dařilo, jak mělo a dneska mi celý den jedna koza, ta nejstarší meká a meká, dokonce, jak jsem s nima šla na pastvu, vydala se do dědiny, nikdy by nešla.Myslíte si, že fakt se to nezadařilo, nebyla oplodněna a proto se znovu rozprskala?Stálo mě to majlant, nemám, jak se dopravit ke kozlovi, tak pán s kozlem dojel, takže jsem zaplatila skoro dva tisíce za tři kozy zbytečně?Já už fakt mám pech, třetím rokem čekám na kůzlata a nic.
Uživatel s deaktivovaným účtem

gajdovka
napsal(a):
Před měsícem byl u nás kozel, byl s kozenama dva dny, vše se dařilo, jak mělo a dneska mi celý den jedna koza, ta nejstarší meká a meká, dokonce, jak jsem s nima šla na pastvu, vydala se do dědiny, nikdy by nešla.Myslíte si, že fakt se to nezadařilo, nebyla oplodněna a proto se znovu rozprskala?Stálo mě to majlant, nemám, jak se dopravit ke kozlovi, tak pán s kozlem dojel, takže jsem zaplatila skoro dva tisíce za tři kozy zbytečně?Já už fakt mám pech, třetím rokem čekám na kůzlata a nic.
No, bohužel, nejen že je to možné, ale je to i docela běžné.
koneckonců ani u lidí to není tak, že nechráněný sex vede samozřejmě k narození potomka.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jinak jestli jste připouštěla asi před třemi týdny, tak prostě nezabřezla nebo zárodek v časném stadiu vývoje uhynul. Pokud to bylo před měsícem, tzn. čtyři, pět týdnů, tak zabřezla, ale došlo k odúmrti.
Pár kozlů kolem Vás je, jestli jsem správně našla. Jeden tam je nějakých 15 minut cesty. Jsou to AN kozlové.