Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer, potřebuji poradit. Mám domluvený pronájem cca 4,5ha louky+orné půdy. Majitelka mě ale pověřila (starší paní) abych vyhotovil nájemní smlouvu. Koukal jsem na net takže už nějakou představu mám. Ale ještě se chci poradit se zkušenějšíma co by taková nájemní smlouva (jsme dohodnuti na 7let) měla obsahovat, a na co bych neměl zapomenout do ní zanést. Mapa se zakresleným pozemkem je jasná věc.Popř. pokud má někdo nějaký konkrétní vzor budu rád pokud se podělí. Klidně i do soukoukromé zprávy. Předem děkuji Všem za ochotu a pomoc. S pozdravem a přáním hezkého večer Bohouš.
Na základě nového Občanského zákoníku se již delší dobu neuzavírá nájemní smlouva, ale smlouva pachtovní, je to v podstatě to samé, jen se používá jiné názvosloví, dejte si do vyhledavače pachtovní smlouva vzor a vyjede vám několik možností, je jen na vás, co si do smlouvy dáte a na druhé straně, co bude akceptovat, rozhodně bych do smlouvy chtěl zanést, aby smlouva pokračovala i když případně dojde ke změně vlastníka.
Pohlídat si délku výpovědní lhůty, zvlášť pokud plánujete něco do pozemků "nalít", ohrady, přívod vody...
Obdobně pokud byste brali dotace a šli do 5letého titulu, ohlídejte si, aby vám t nemohli vypovědět, před jeho dokončením. Stačí jeden rok nesplnění podmínek a vracíte prachy za 4 roky zpět...

tom.tady
napsal(a):
Pohlídat si délku výpovědní lhůty, zvlášť pokud plánujete něco do pozemků "nalít", ohrady, přívod vody...
Obdobně pokud byste brali dotace a šli do 5letého titulu, ohlídejte si, aby vám t nemohli vypovědět, před jeho dokončením. Stačí jeden rok nesplnění podmínek a vracíte prachy za 4 roky zpět...
Děkuji za odpověď, a nemáte nějaký Váš vzor jak máte postavené smlouvy Vy?

tom.tady
napsal(a):
Ee, my to máme "na hubu" nebo skvotujem .
Aha, to si tedy troufáte "na hubu"