Zvýšení výměry (agroenvironmentálních opatření)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2018 13:29
pepa1111

XXX.XXX.202.14

Jsem zemědělec hospodařím na 6 ha, které mam v pětiletém závazku, jsem ve třetím roce (agroenvironmentálních opatření).Mám možnost přibrat dalších 12 ha, ale někde sem se dočetl že mohu přibrat maximálně 25 % stávající výměry. Také jsem někde četl že existuje možnost sloučit starou a novou výměru do nového zavazku na dalších pět let.Jenže ja mám na dosavadních 6 ha pacht už jen na dva roky tudíš bych nemohl se s toto výměrou zavazat.na dalších 5 let.Tedy otázka zní muže jeden zemědělec mít dva nasobě nezávislé závazky.Že by na 6 ha skončil závazek za dva roky a na 12 ha za pět let. Díky.

21.2.2018 14:11
Janinka Bosorka

XXX.XXX.25.101

Já si dodnes myslela, že hospodář může mít výměry kolik zvládne. On to někdo určuje? A co až uplyne pět let? Pak to vrátíte?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2018 14:33

Ze by dotace mladej zemedelec...?

21.2.2018 14:50

Pokud navýšíte do oněch 25% tak nepříjdete o dotace a naopak vám i za těch 25% dají dotaci za agroenviro. O tom tyhle procenta jsou. A jak to je dál si ale už nejsem jistej, ale myslím ze přibrat můžete kolik chcete ale už na tyto hektary navic nemuzete zadat onu dotaci. Nejleoší je ale zavolat si na szif a tam vam to reknou presně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík