14 denní kuzle holčička

Holandská zakrslá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2018 08:19
Martisekh

XXX.XXX.18.26

Dobrý den máme 14 denní kuzle a potřebovala bych pomoci s odchodem odborníkem.Někoho kdo by se jí ujal a odchoval.Je z trojčat a po 14 dnech ji koza začal odmítat.Po pravdě už si nevím rady a ke koze ji dát nemůžu protože by ji zabila.Najde se někdo kdo by se jí ujal.

25.2.2018 14:08
Fiba

XXX.XXX.252.130

My jsme tak vypiplali taky holčičku, matka ji nechtěla hned po porodu (narodila se malá a nepostavila se na nohy)ani jí neočištila, našla jsem jí napůl mrtvou, ale zkusili jsme to, oddojovali jsme kozu a krmili malou přes flašku co dvě hoďky, kdo byl zrovna doma měl službu.
Naděje jsme měli malé, ale zvládli jsme to.
Včera byly malé čtyři týdny a žije i na nohách už stojí.
Je doma v teple a chrápe s hafinami.

25.2.2018 14:32
Martisekh

XXX.XXX.18.26

Děkuji za reakci.Malá už je u paní která ji pomůže.Jsem ráda za lidi kterým záleží na živém stvoření.

25.2.2018 14:36
Fiba

XXX.XXX.252.130

To je fajn.

25.2.2018 14:40
lilo

XXX.XXX.201.210

Fiba napsal(a):
My jsme tak vypiplali taky holčičku, matka ji nechtěla hned po porodu (narodila se malá a nepostavila se na nohy)ani jí neočištila, našla jsem jí napůl mrtvou, ale zkusili jsme to, oddojovali jsme kozu a krmili malou přes flašku co dvě hoďky, kdo byl zrovna doma měl službu.

Co to prosim mate za pejska...?

25.2.2018 16:11
Fiba

XXX.XXX.252.130

Bulmastif dvě fenky...jsou fakt úžasné ke zvířatům i dětem...

25.2.2018 16:40
lilo

XXX.XXX.201.210

Dekuju... ja jsem mela krizence boxera s necim.. pravdepodobne s labradorem nebo necim takovym pevnym.. melo to silnou kostru hluboky a pritom siroky hrudnik jako boxer.. a prave cumak a tvar hlavy jako tohle vase zvire... celkova vaha 35kg vyska pod koleno.. pekne harmonicke proporce silne nohy... byl chytrej uzasnej.. a od te doby vzdycky kdyz vidim psa kterej je tomu memu podobny tak touzim...

25.2.2018 16:52
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Fiba napsal(a):

Tak toto je nádherný snímek.

25.2.2018 17:15
Fiba

XXX.XXX.252.130

lilo napsal(a):
Dekuju... ja jsem mela krizence boxera s necim.. pravdepodobne s labradorem nebo necim takovym pevnym.. melo to silnou kostru hluboky a pritom siroky hrudnik jako boxer.. a prave cumak a tvar hlavy jako tohle vase zvire... celkova vaha 35kg vyska pod koleno.. pekne harmonicke proporce silne nohy... byl chytrej uzasnej.. a od te doby vzdycky kdyz vidim psa kterej je tomu memu podobny tak touzim...

Jo třeba se vám poštěstí najít, ale říká se jaký pán takový pes.

25.2.2018 17:16
Fiba

XXX.XXX.252.130

gajdovka napsal(a):
Tak toto je nádherný snímek.

Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík