Uživatel s deaktivovaným účtem

helenakucerova
napsal(a):
Dobrý den, mám problém byla sem dlouho nemocná a o stádečko se mi staral syn a nějak sme zapomněli na očkování a odčervení, kozy mají termín porodu za 3 týdny myslíte že mužeme ještě odčervit a očkovat aspon proti tetanu ? za 10 let se mi to nestalo a ted takové trable...
odčervit určitě, naočkovat tak, aby měla kozlata protilátky v kolostru, na to už je pozdě.
ale ono vakcíny proti enterotoxémii mají stejně výpadek, takže je to fuk.
napsal(a):
odčervit určitě, naočkovat tak, aby měla kozlata protilátky v kolostru, na to už je pozdě.
tak to je fajn... to jsem zvedava jestli se to ukaze v zivotaschopnosti narozenych ale neockovanych jehnat z ockovanych stad...

napsal(a):
Vím kdyžtak ještě o 73 lahvičkách covexinu které jsou k dispozici.

napsal(a):
Vím kdyžtak ještě o 73 lahvičkách covexinu které jsou k dispozici.
mohu kdyžtak třeba do sz poprosit o kontakt? jsme z toho výpadku mezi kolegy už dost nešťastní a dohazujeme si vzájemně lahvičky jak se dá, ale soukromé zásoby už se hooodně tenčí a konec výpadku v nedohlednu.

napsal(a):
mohu kdyžtak třeba do sz poprosit o kontakt? jsme z toho výpadku mezi kolegy už dost nešťastní a dohazujeme si vzájemně lahvičky jak se dá, ale soukromé zásoby už se hooodně tenčí a konec výpadku v nedohlednu.
Odeslano do SZ.