Pozdě s očkováním

Koza bílá krátkosrstá (B)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2018 12:47
helenakucerova

XXX.XXX.82.121

Dobrý den, mám problém byla sem dlouho nemocná a o stádečko se mi staral syn a nějak sme zapomněli na očkování a odčervení, kozy mají termín porodu za 3 týdny myslíte že mužeme ještě odčervit a očkovat aspon proti tetanu ? za 10 let se mi to nestalo a ted takové trable...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2018 13:20

helenakucerova napsal(a):
Dobrý den, mám problém byla sem dlouho nemocná a o stádečko se mi staral syn a nějak sme zapomněli na očkování a odčervení, kozy mají termín porodu za 3 týdny myslíte že mužeme ještě odčervit a očkovat aspon proti tetanu ? za 10 let se mi to nestalo a ted takové trable...

odčervit určitě, naočkovat tak, aby měla kozlata protilátky v kolostru, na to už je pozdě.

ale ono vakcíny proti enterotoxémii mají stejně výpadek, takže je to fuk.

3.3.2018 13:23
helenakucerova

XXX.XXX.82.121

děkuji, jak sem stará tak sem blbá...všude v kalendáři mám všechno napsaný aby se na něco nezapomnělo...a ted zmatkuju...

3.3.2018 14:17
lilo

XXX.XXX.201.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
odčervit určitě, naočkovat tak, aby měla kozlata protilátky v kolostru, na to už je pozdě.

tak to je fajn... to jsem zvedava jestli se to ukaze v zivotaschopnosti narozenych ale neockovanych jehnat z ockovanych stad...

3.3.2018 16:41

Vím kdyžtak ještě o 73 lahvičkách covexinu které jsou k dispozici.

3.3.2018 18:26

Vím kdyžtak ještě o 73 lahvičkách covexinu které jsou k dispozici.

mohu kdyžtak třeba do sz poprosit o kontakt? jsme z toho výpadku mezi kolegy už dost nešťastní a dohazujeme si vzájemně lahvičky jak se dá, ale soukromé zásoby už se hooodně tenčí a konec výpadku v nedohlednu.

3.3.2018 18:38

mohu kdyžtak třeba do sz poprosit o kontakt? jsme z toho výpadku mezi kolegy už dost nešťastní a dohazujeme si vzájemně lahvičky jak se dá, ale soukromé zásoby už se hooodně tenčí a konec výpadku v nedohlednu.

Odeslano do SZ.

Přidejte reakci

Přidat smajlík