Jaké ušní známky jsou teď pro ouessantské ovce nejlepší?

Ouessantská ovce
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2018 11:24
janapiglet

XXX.XXX.12.31

Mam jen 4 zvirata a kupovala jsem dle rady chovatele MAVE A2, i pro jejich deti. Pak jsem videla zde na ifaune, ze jini chovatele maji hezci, mensi, paskove znamky. Jen nevim, zda je u nich tenci bodec nez u MAVE. Nyni jsou i spenkove znamky, ktere se mi jako minichovateli libi, ale dnes mi pani z cmsch rekla, ze je lze pouzit pouze v kombinaci s min.1 znamkou v uchu. Znamek v uchu je tedy nezbavim. Nevim, z ktere zeme to bylo video na Youtube, ale nejvic se mi libila znamka celeho stada zvirat na specialnim obojku, coz u nas nelze.
Jake jsou podle vas nejlepsi, nejpraktictejsi, znamky pro miniusi oussantskych ovci? Ze soucasne nabidky.

6.3.2018 09:21
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Ze současné nabídky zas tolik možností nemáte - v podstatě nejmenší jsou páskové B od Mave (10mm široké a 40mm dlouhé), pak "čtverečky" A také od Mave (30x30) a nebo od ČMSCH (resp. Ardes) páskové P (14,5x45).

6.3.2018 11:22
janapiglet

XXX.XXX.12.176

Dekuji Vam za super prehled Tak to jsou ta Mave B, co vidim nejcasteji. Zacnu kupovat je, misto Mave A, aspon opticky vypadaji mensi. Moje ucho je asi 3x vetsi nez u ouessantek a nausnice mam jen na dratku, a oni takove siroke bodaky do usi...nic s tim nenadelam.

6.3.2018 12:40
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Tak ty B jsou oproti P o půl centimetru menší, jak na šířku, tak na délku, tak by asi byly nejvhodnější... Menšího už nic není, bohužel.
Ano, bohužel s tím nic nenaděláme. Už jen aby vymysleli, že to začneme cvakat i koním a bude to blbistán dokonalý...

6.3.2018 16:20
janapiglet

XXX.XXX.12.246

Mate pravdu... ja zas cekam, kdy lidem naridi registrace a cipovani a evidovani i domaci drubeze .A hned bude zase prace pro x novych, statnich uredniku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík