3rocna koza pri capovi je rok a nie je kotna!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2018 19:32
Peto1

XXX.XXX.25.233

Koza je pri capovi rok a nie je kotna,... Nevyzera na hermafrodit, ale je mohutna, brucho vyzera ako by cakala mlade... Furt zerie, nema velky vybeh...

5.3.2018 20:06
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

u kozlů se relativně často vyskytuje neplodnost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.3.2018 20:07

Peto1 napsal(a):
Koza je pri capovi rok a nie je kotna,... Nevyzera na hermafrodit, ale je mohutna, brucho vyzera ako by cakala mlade... Furt zerie, nema velky vybeh...

buď je neplodná koza, nebo je neplodný kozel, nevím co další chcete slyšet.

pokud za rok nezabřezla, už se to pravděpodobně zázračně nestane. Sežerte a vyměňte kozla, když to nemůže, tak sežerte i tu kozu.

5.3.2018 20:16
Peto1

XXX.XXX.25.233

Tak k vasemu mudremu komentu... Cap je plodny oplodnil jednu kozu, to ze ma asi koza problem viem aj sam... Len som cakal skor komenty o hermafrodite alebo tak nejak, a posledna vec nemam problem ja, su to zvierata znameho, tak som mu sem dal príspevok.i sa nieco nedovozvie...mudreho, no od vas urcite nie!
A nakoniec este k vasmu vyjadrovaniu, ak vy doma zeriete je vasa vec tak si zerte, ale druhy krat ked sa chcete zapojit do nejakej temy urobte to inteligentne a nie jak nejaká... Dakujem zbohem.

5.3.2018 20:22

Peto1: Bodlinka to ale napsala moc dobře, to ona od Vás se dočkala naprosto zbytečného výpadu.

5.3.2018 20:45
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Peto1 napsal(a):
Tak k vasemu mudremu komentu... Cap je plodny oplodnil jednu kozu, to ze ma asi koza problem viem aj sam... Len som cakal skor komenty o hermafrodite alebo tak nejak, a posledna vec nemam problem ja, su to zvierata znameho, tak som mu sem dal príspevok.i sa nieco nedovozvie...mudreho, no od vas urcite nie!
A nakoniec este k vasmu vyjadrovaniu, ak vy doma zeriete je vasa vec tak si zerte, ale druhy krat ked sa chcete zapojit do nejakej temy urobte to inteligentne a nie jak nejaká... Dakujem zbohem.

hermafrodita pozná i debil- má pohlavní znaky jak samčí tak samičí. Freemartinismus se u koz nevyskytuje.

5.3.2018 20:50
dad

XXX.XXX.225.133

kostey - za mně
Bodlinka - sarkasticky upřímná
Peto 1 - a co by jste jiného chtěl slyšet (číst) ?

5.3.2018 21:00
moonika

XXX.XXX.130.73

ak je bezrohá po bezrohých rodičoch tak je veľká pravdepodobnosť že je hermafrodit. Nie vždy sú viditelné zmeny na vulve. (Freemartinizmus u kôz existuje ale je oveľa menej častý ako u kráv). Ak nemá viditelné zmeny, prípadne samčí vzhľad, prípadne ak má rohy je ešte možnosť že má cystu, čo by bolo riešitelné.

5.3.2018 21:43
Peto1

XXX.XXX.25.233

Moonika dakujem konecne za normalne slova, nad ostatnymi uz nebudem stracat cas,...

Přidejte reakci

Přidat smajlík