Krmeni

Kamerunská koza
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2018 16:33
Sumak 29

XXX.XXX.225.19

Dobry den. Koza mi prave vrhla dve kuzlata.4im mam krmit kozu (myslim nejake doplnkove krmivo).Nebo staci seno a granule pro ovce a kozy? A jak stare kuzlata se porazeji nebo prodavaji?

11.3.2018 16:42
Tedysek

XXX.XXX.54.130

No, jestli v tom tapes jako já, je tu vlákno co jsem založila - Jídelníček před a po porodu. Zkus ji najít. Pak ještě vlákno - Jak chytit kozu?
Tam jsem se taky ptala na jídelníček mých koz. smajlík
Pro inspiraci mám jednu krizenku asi hnědý kozy a druhou krizenku buraka a bílé kozy. Ta burakova mi dala 1.3. kozlíka. Přikrmovat jsem začala asi dva měsíce před porodem (nevěděla jsem kdy bude rodit a břicho měla už tenkrát) a dávala jsem 140g ovsa mackaneho nebo objemově stejné množství ovsa celého + 60g mackaneho ječmene. A zdejší se shodli, že to je správně. Sem tam dostane mlsek v podobě mrkve/salatu/jiné zeleniny. Větve mi nežere. Jelikož kozlík roste jako z vody tak určitě víc pije a začala jsem maličko přidávat na množství jádra. Jo a seno mají kolik jen zvládnou sníst a vyhrabat.
Ale jak s granulema to nevím. Vyhybam se jim pro všechna zvířata jak čert kříži.

11.3.2018 16:50
Sumak 29

XXX.XXX.225.19

dik za odpovet ovse mam dost a jecmen taky ještě sezenu. granule jsem koupil narychlo, protože sem ji neml co dat, dostal jsem jí nedavno uz skocenou a nikdo nevedel kdy se bude kotit. Z vetvi ma nejradeji borovici

Přidejte reakci

Přidat smajlík