Jméno pro kozlíka :)

Holandská zakrslá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2018 17:24
R.Ohnoutek@seznam.cz

XXX.XXX.119.136

Zdravím, rádi bychom Vás poprosili jaká máte jména pro vaše kozlíky :)

Náš je krásný, celý bílý

31.3.2018 17:31
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Já mam Pana Ponožku. Ma cele bile telo a na zadnich nohach cerne ponozky.

31.3.2018 17:32
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Pacholík? Smetánek? Snížek?

31.3.2018 17:43
Tedysek

XXX.XXX.49.14

U nas zvirata si jmena tak nejak ziskaji sami.
Koza (matka kozlika Ponožky) je opravdu prcek na to ze jeji otec je burak. Tak se jmenuje Maličká.
Druha koza jmeno měla. Chtela jsem ho sabotovat z osobnich pohnutek, ale tady Oreb mela pravdu, ze mit Malou a Malickou... to je proste bordel. Takže s jejim jmenem jsem se smířila.
Kralice co jsem prinesla jako brezi ta se jmenuje Březulka. Je bila s cernymi fleky.
Druha kralice je bila s hnedymi fleky a jmenuje se Hnědulka. :)
A v tomhle budeme pokracovat. Proste si jmeno ziskaji sami a je nezamenitelne. Aspon v nasem mnozstvi zvirat. :).

31.3.2018 22:08
adelheid.latzkova

XXX.XXX.18.6

Mne sa predvčerom narodili 2 kozliatka, kozicka a capko. Capko je Zdenko(Zdeněk Troškasmajlík ) kožička Cindy. Mala som minulý rok Silvestra, Gregora a Kuba, predtým Maximiliana. Keď neviem vybrať meno pre zvieratko niekedy pozriem do kalendára meniny. Potom si nemôžem spliest/zabudnúť deň jeho narodenia smajlík alebo príchodu k nam.

31.3.2018 22:45
Fiba

XXX.XXX.252.130

My máme Káju, protože celou cestu v autě co jsme ho vezli domů řval (zpíval) jako Karel Gott

31.3.2018 23:16
Mlsná koza

XXX.XXX.199.242

My máme jména podle data narození. Letos zatím jeden Josef...

1.4.2018 07:37
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Jména dávám podle vzhledu, povahy apod. Když jsem hledala nějaká pěkná jména pro kozy, narazila jsem na stránky búrek, sice mám obyčejné hnědky ale ta africká jména se mi líbila. Takže mám Kirabo (volám na ni jen Kira), což znamená dar, protože jednak jsem ji dostala a druhak je to opravdu dáreček Druhá byla původně Al Kaida (zkráceně Ála), protože se k druhé chovala jako teroristka. No jenže pak se role obrátily a začala být šikanovaná a když jednoho dne měla šlic nad okem, tak jsem jméno změnila na Ambala (aby v tom zůstala ta Ála což znamená jizva.
U králíků má jméno jen samec, to je Ferda (předchozí byl Pepa, ale nesnáším lidská jména na zvířata Prasnice je Bobule nebo Bobulka, když zlobí, tak jí říkám Půjdeš do klobás, Mortyšo... Selata v posledním vrhu byla např. Nudlička (nejhubenější a nejdelší - později druhá největší Zrzka, Čárka (bílá lysinka na čele), Hyena (šikanovala sestru, nenechala ji napít od mámy, vyháněla od misek), Beruška (hnědá s černými puntíky) atd... Ale zjistila jsem, že u těch selat je to na prd, dávat jména, člověk se pak cítí "blbě", když nastane čas porážky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík