Ivomec zkušenosti a cena

Zwartbles (ZW)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2018 10:45
zwartbles am

XXX.XXX.154.100

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s preparátem Ivomec na odčervení a také proti klíšťatům? A ještě by mě zajímala cena cca na jednu ovci. Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.4.2018 11:04

zwartbles am napsal(a):
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s preparátem Ivomec na odčervení a také proti klíšťatům? A ještě by mě zajímala cena cca na jednu ovci. Děkuji za odpověď.

odčervení dobrý, ale nefunguje na tasemnice a motolice. taky nefunguje proti klíšťatům.

cena za jednu ovci za preparát v korunách, cena za jednu tím pádem záleží na tom, kolik jich máte a kolik vás bude stát práce a cesťák veterináře.

23.4.2018 11:07
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

funguje, nákupní cena Ivomec 50ml 800Kč Biomec 50ml 300 KČ bez DPH a rabatu. Dávka 1ml/50kg, při použití velkého balení výrazná sleva na 1ml.

23.4.2018 11:12
zwartbles am

XXX.XXX.154.100

Děkuji za informaci.

23.4.2018 11:13
zwartbles am

XXX.XXX.154.100

A máte i dobrou zkušenost na ty klíšťata?

23.4.2018 11:35

Podle me ( i bez citace....) zafunguje na klistata jednorazove. Kdyz zafunguje na klose. Dlouhodoba ochrana to nebude.

23.4.2018 11:39
zwartbles am

XXX.XXX.154.100

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Podle me ( i bez citace....) zafunguje na klistata jednorazove. Kdyz zafunguje na klose. Dlouhodoba ochrana to nebude.

Hmm, tak já to chtěla hlavně kvůli letošní nadměrné invazi klíšťat a jehňatka jsou chudáci obalené, každý den jim tahám klíšťata.

23.4.2018 11:42

Nekdo dava takovy ty spot-on. Me spis trapej klistata na detech a na nas. Zvirata se s tim popasujou a kdyz ne tak... pomaha nepast ve vysoky trave a takovy ty koprivy kroviska. Klistatum se v nizkym porostu moc nelibi.

23.4.2018 11:49
zwartbles am

XXX.XXX.154.100

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nekdo dava takovy ty spot-on. Me spis trapej klistata na detech a na nas. Zvirata se s tim popasujou a kdyz ne tak... pomaha nepast ve vysoky trave a takovy ty koprivy kroviska. Klistatum se v nizkym porostu moc nelibi.

No já to u velkých ovci také neřeším, když vidím že mají někde na hlavě klíště, tak ho sundam. Ale vadí mi to u jehňat, mají jich fakt hodně a bojím se aby je to nějak neoslabilo. Jinak pastva je nízká, jen jí máme obehnanou valem z kamenů a liskami dokola, což je super že mají ovce přirozený stín. Ani tam nejsou kopřivy či vysoká tráva, ale jehňatka si tam na rozdíl o elkych ovci hrajou, tak si myslím že to chytají tam.

23.4.2018 13:46
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

dávám to kozám, klíšťat jsem si nevšiml, u psů jsem se nemohl zbavit Trudníků a blech (nezabíraly pipety). Teď je klid. Musíte to vyzkoušet.

23.4.2018 14:10

na klíšťata nějaký spot-on. butox, sputop, eprizero...

23.4.2018 14:11

ivomec funguje na leccos, ale klíště bere snad jen zrovna přisáté butox a sputop vám budou fungovat i jako repelenty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík