Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2018 11:21
kareina

XXX.XXX.154.222

Dobrý den, prosím poradili byste mi, kde si nechat vyčistit vlnu v Olomouckém kraji? Kamarád bude stříhat a můj chlap se rozhodl, že si vlnu necháme na peřiny apod. Vyhledávač mi zatím nic pořádného neporadil. Děkuji, Lucka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2018 13:05

Muzu sehnat kontakt, posila se to tam. Obednate si prepravu treba prez https://www.zaslat.cz
Nechavali jsem si tam nechavat delat deky asi pred 6 rokama, snad to jeste funguje.

26.4.2018 13:10
26.4.2018 21:13
kareina

XXX.XXX.247.241

Děkuji, hned se jdu na to mrknout :).

27.4.2018 06:08
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Hlavně si nezapomeňte vyčištěnou vlnu zabezpečit proti molům, jinak o ni přijdete. Silné plastové pytle a podobně, zatěsnit a různá odpuzovadla, koupíte v drogerii, někdy pomáhá i sušená levandule. Na surovou vlnu co mám zkušenost nejdou, ta jim asi smrdí. Pokud jsou moli v menším množství (larvy), pomůže vysypat vlnu na mráz, larvy zmrznou a jde to vyklepat - nesmí jich ale být moc, to z toho nedostanete. A pozor, moli se vám dají i do dek "peřin" a to velmi snadno, přes sypek. A můžete deku vyhodit.

27.4.2018 07:29
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Syn žil šest let v Edinburghu, v Británii se výrobky z ovčí vlny, koberce, látky atd. používají ve velkém množství a moli jsou tam všudypřítomní. Je to velmi obtížné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík