Setkal jste se s tím někdo?

Suffolk (SF)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2018 18:05
vosajda

XXX.XXX.196.118

Loňský beránek saffolk má stále velikost 3měsíčního jehněte.Jinak baští a je v pohodě. V úterý máme objednaného střihače, ale jelikož beránkovi pár malých kousků vlny viselo, chtěla jsem mu je odtrhnout a ona mu šla dolů vlna po celém těle. Jenže místo nové vlny, jako bývá po ostříhání, měl jen holou kůži. Očividně mu to nevadí, ale zajímá nás, čím to je,.

28.4.2018 18:37
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Vlna mu doroste. Asi prodělal nějaké onemocnění, kterého jste si nevšimla. Nebo ho mohli ostatní odhánět od žrádla, tak se moc nenažral. Přes zimu všechna jehňata málo přirůstají. Až se dostane na pastvu, všechno to dožene.

28.4.2018 18:57
vosajda

XXX.XXX.196.118

Díky, vet říkal, že mu chybí zinek, i když mají ten červený liz s vitamínama. Ale je fakt, že jsem šla v zimě krmit a jelikož nám k senu vlezla přelomenou latí jedna ovce, chtěla jsem ji vyhnat.A koukám, že pod ní-ona seděla-leží ten už na půl udušený beránek. Musela jsem jí jakž takž nadzvednout a jeho z pod ní vytáhnout. On se pak skoro dva dny ani nepostavil na nohy, museli jsme ho sledovat a stavět a dohlížet na něj.Možná, že to bylo ono. Že měl šok, čemuž se nedivím.Děkuji, přivedl jste nás na důvod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík