Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2018 07:48
Kačka 73

XXX.XXX.92.164

Dobrý den, jdu pro řadu po tom co mi včera umřela kuzle jsem v koncích, nejspíš se přestalo byl to milující jedli mě vnučky vůbec nevím jak ji to teď ráno vysvětlím, ale k věci kolik má mít koza cca denně krmení a má mít celý den přísun nebo jen při dojení, omlouvám se ale všude se píše něco jiného, mám obavy jestli je spíš neprecpavam(včerejší zážitek hrozny) jsem začátečník a taková věc mi ne prý dala, moc děkuji.
Ještě šrot mačíte?

29.4.2018 08:06
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Dobrý den, to je mi moc líto. Cítím s vámi. Hlavně klid. Dobře poradí Oreb1, Bekkky, Roklanka. Já chovám ovce.
Jedná se o jedno z kozlátek, které jste si dovezla nedávno? Jak byla stará? Co jim dáváte jíst? Jedno kulhlo, přestalo to? Musíte se více rozepsat, jak stará jsou, jak a kde je chováte a co a v jakém množství jedí. Jinak je to věštění z křištálové koule.

29.4.2018 08:13
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Pročetla jsem další vaše příspěvky a vidím, že máte řadu zdravotních problémů u zvířat. Některá vám zemřela a jiná jsou nemocná, zánět v očích atd. Musíte více popsat, jak chováte, veterinární opratření atd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2018 10:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kačka 73: moc srozumitelný Váš dotaz není. Pochopila jsem jen, že zemřelo kůzle, ale co se s ním stalo už ne. Napište nám prosím nějakou lepší češtinou, které budeme rozumět. Asi Vám počítač sám dokončil načatá slova.

Přidejte reakci

Přidat smajlík