Uživatel s deaktivovaným účtem

nechte jí jen se pást...
Pro kamerunku život v chlívku bude peklo. Jsou to čiperné zvědavé ovce, chytré, napůl kozy. V maštali budou nešťastné a nebude se jim tam dařit, potřebují vzduch, pohyb, běhání - proč jste si nejprve nezjistila, jak to soused bude snášet? Nebo jinak - proč by to mělo sousedovi vadit? Předpokládám, že když jste si pořizovala ovce, máte pro ně dostatečnou pastevní plochu - takže se na ní "vytratí", proč by tedy souseda měly obtěžovat? Hluk? Smrad? Jsou jeho stížnosti oprávněné? Základ je dostatečné místo pro ovce a vše si dobře promyslet, pak teprve pořizovat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pokud nemáte pastvu, tak s těmi kamerunkami vůbec nezačínejte. to je prostě kravina mít je v chlívku. do chlívku dejte prase. nebo býka na výkrm, dejme tomu ještě dojnou kozu, ale ne ovce.
Prosím vím že to sem nepatří, ale dnes se mi narodilo jehně, úplně první...bohužel jsem jej ještě neviděl pít, jediné co jsem viděl byli útoky berana.prosim o radu jak ji pomoci a hlavně jak pomoci jehněti, aby to zvladlo.berana jsem oddelil a nepustím jej k nim už nejspíše vůbec...do této doby byl ke všem ostatním zvířatům ať kachnám, husám, obcím i psům a i lidem bezproblémový, tak mě toto poněkud zarazilo.prosim poraďte mi jak mám postupovat dále.