Uživatel s deaktivovaným účtem

Pekny, ani ten posledni nema vubec zlej cas!

Ve druhém kvalifikačním kole jsem měl podle bodů 4. nejhezčí ovce a to považuju za dobrý výsledek. Naopak za práci tam mám nejvíc trestných bodů ze všech, takže můj způsob jak docílit toho, aby ovce byly hezky ostříhané, je jaksi asi proti pravidlům

Jani, já jsem jen statečná
Ale vlastně když kouknu na kvalitu střiže, tak jsem měla po šampionovi nejhezčejc ostříhané ovce. Takže i šikovná.
Díky.
A díky Kubo, žes to sem dal. Já jsem jen věděla, že jsem stříhala 22 min. / ks a že jsem byla poslední. Víc jsem vědět nepotřebovala Tak alespoň mám teď povědomí, za kolik střihaj čeští profíci.
Hippie to jsem si přesně říkala, za kolik to maj profíci.Je fajn, že do toho může jít i neprofik a že do toho vůbec jde No musí to být mazec nůžkami takhle rychle, loni jsem měla asi rekord 24minut, ale lezla jsem z ohrady jak orangutan co dostal lopatou do zad jsem ráda, že ostříhám, ale techniku neřeším, asi se budu muset přiučit.

Ale divim se ze ve vysledkach nefiguruje mistr soused pan Barina?

Pan Bařina letos vůbec nestříhal, ale chopil se tam jiné důležité práce spojené s naším stříháním.

Všude jich je málo, ale zrovna tady jich je dost
Více fotek na FB skupině asociace střihačů ovcí: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2054365278156987&type=3.

Akce byla málo propagovaná, beru to i jako mé selhání. Pro příští rok máme dost indícií a nápadů co udělat lépe.

přesně tak.

Lidi a došlo vám vůbec, že naše Hhippie je vlastně vicemistriní republiky v ručním stříhání ovcí?

Kubo, Ty ses vazne vtipnej..
Jelikoz se zenska kayegorie nevyhlasovala, nejsem nic
Ale uz tu mam sehnane ovce, co potrebuji ostrihat. Abych trenovala.. Problem je v tom, ze se pry ani jedno stado neda pochytat. A to jedno je 7 ks narostlych suffolacek + beran, rekka bych, s tak dvouletym obrostem...tak ani nevim, jestli se mi do toho chce...

Jdi do nich, konecne pichnes do poradny ovce :).

Kdyz jeste navic majitelka tech divokejch je pekna * , takze se bojim, ze se tam budu drit za par babek, lovit nejaky hovada, riskovat zdravi a nakonec to bude proti me...tak nevim, no...

Tak dyz je to tak, tak nas... Kdyz jeste nemas uplne zmakly drzeni ovce, ta se s velkejma divokejma fakt nadres. A jeste abys nebyla nalezite ohodnocena. Si za chvili das repete s vlastnima bubakama vid? :).

Ted to maj krasny ty moje...po lete budu strihat.
Me jeste chybej ty moje dve jehnice a beran. A pak muzu blbnout kolem ;)
Manipulaci zmaklou mam docela slusne, spis ten spodek nevim jak porad...a to je velky zdrzeni nohy, zada jsou jednoduche.. Brisko a spodek keku je pakarna, tam se desne bojim postrihani, tak mi to jde jak psovi pastva..

Me otravujlu zarostly nohy z vnitrni strany a nektery ovce maj obrostly cely vemeno az po pipinu a zadek. A to je zuzo kdyz k tomu je to pos rany. To bricho, nesnazis se ho delat moc docista docista? Beru ken to jal to jde. Nektery maj krunyr, nektery v pohode vlnu a nektery holy. To je nej varianta :).

joooo a nebo kdyz se susi seno ze jooo nekomu se fuuuurt neco nelibi

ojtek: ano to je častý argument a i proto je možné že to bude příští rok později.

Paradicka! Thierryho jsi zaujala

Jani: no to víš...dělám chlapské práce... Chlapa mám jen na elektrikařinu, instalatéřinu a zavážení vody...víceméně. Ne, že by nepomohl nebo nebyl šikovnej, ale prostě on je v práci a já holt obstarávám hospodářství
Mastňáček: To byl sympaťák :) Ten tam s námi pařil už od pátka..

krásné fotky